15 ianuarie 2008, 20:42:58 • actualizat 15 ianuarie 2008, 20:48:03 (2 ori)
astazi am terminat boxele si trebuie sa le vedeti si voi astea sunt tweeterele, sunt super si se aud de iti lasa urechile apa )
asta e filtru pe trei cai
asa arata boxa aici sunt amandoua,da la cea de sus trebe sa mai cumpar 2 aerisiri vreau sa spun ca staia mea sta bine cu tote, se aude de iti zduncina pieptu
15 ianuarie 2008, 21:01:03 • actualizat 15 ianuarie 2008, 21:08:55 (1 ori)
MESERIE..DAR N-AM RABDARE SA MA JOC )..o sa ajung si eu intro zi la statie + boxe tip coloana..dar cand voi sta probabil la casa..ca la bloc
asa ca mia-am luat niste microlab solo6 .. active 2x50w rms...n-am cuvinte..nu ma asteptam sa am asa o putere..si fidelitate ..lucrate excelent...materiale de calitate...componente asemenea..sunet extrem de placut ca ma face sa trec de 50% si am probleme cu vecinul de jos..marlan
..m-au costat 250 ron la dcshop.ro..e deja un adevarat topic la comentarii...solo7 sunt mai inalte cu vreo 25cm - coloana..mai au un dif de 6,5..poate voi trece la ele inainte de amplif + boxe..dar asta doar pt a da bine..ca nu ma pot bucura de putere la bloc
Pai inseamna ca nu ai ascultat niciodata pe un Blue Tech de 2 X 1400 W RMS ce am acum , pentru boxe sincere felicitati esti meserias bun si cu multa rabdare in a face ceva frumos.Sugestie : sa pui cabluri mai groase cel putin alimentarea boxelor de la amplificator si difuzorul de joase- ptr ca ai pierderi mari pe acele firisoare.
15 ianuarie 2008, 21:10:46 • actualizat 15 ianuarie 2008, 21:13:48 (1 ori)
uite lista de preturi: cutiile 100 RON. A avut cineva pal de aia m-au costat asa putin difuzoarele de bass 200 RON mediile 100 RON tweetere 80 RON filtre 110 RON conectori 10 RON aerisiri 15 RON holsuruburi 10 RON mastic siliconic 15 RON = 640 RON cam ce grosime sa aibe firu? ca o sa iau zilele astea;)
acum au 20 metri de fir, le am de la cele vechi si daca nu ma insel sunt de 1mm. Cand te aud cu 2X1400W ma intarati si mai rau Am auzit ca pot sa modific statia asta, cam cat poat sa o fac?
2 X 150 W maxim reali atat poate fizic eu o fortase-m la aceasta putere insa am mai pus 2 ventilatoare suplimentare ptr tine este suficient cum este , eu ma ocup cu sonorizari la anumite evenimente de aceia am asa puteri.In rest bafta si sa mearga excelent linia audio
multumesc Auzisem pe cineva ca facuse o statie ca asta 2X300 Da eu oricum sunt multumit cum se aude, daca ma misca pe mine e de ajuns poate in timp mai fac ceva modificari, adica alta staie si alte boxe, macar 2x800W sau chiar 2X1000, da asta ramane pe viitor zi si mie cum pot sa pun o statie de 2 canale in punte, sa fie un canal sa scoata mai mult a-s folosio pentru un subwoofer
Partea cu puntea o sa o rezolvam cred maine dupa ce-mi dai detalii mai multe , nu au nimica 2 transformatoare "unul langa altul" cu coditia sa fie ecranate elecromagnetic si puse "perpendicular" si la distanta maxima posibila , poti avea surprize cand doua campuri electromagnetice in faza se "intalnesc"
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.