13 decembrie 2007, 16:04:17 • actualizat 13 decembrie 2007, 16:21:41 (2 ori)
cand zici rezonabil ca pret la ce pret te referi mai exact? ca sunt sisteme la 200 lei care sunt foarte bune pt pretul asta dar si sisteme la 1000 lei care sunt iarasi foarte bune la pretul respectiv...cam cat ai fi dispus sa dai? ...banuiesc ca ai totusi o limita si ca nu ai chiar atat de multi bani Eu ti-as recomanda Logitech X-530 ,sistemul e super bun si e si destul de ieftin(270 lei)
am si eu o problema cu un amplificator,defapt e de la sistemu genius hf5000...,problema e ca imi da pur si simplu curent pe o iesire de la boxa,ce poate sa fie?ca numi dau seama deloc
Ce inseamna in acceptiunea ta i-mi da curent ....dar banui este strapunsa iesirea pe acel canal , in cazul in care ai C de iesire , dar daca ma gandesc si fara C de iesire la alimentare diferential nu trebuie sa ai Tensiune la borne semnificativa la mers in gol ,in general puncrul median la C iesite este 1/2 tensiune alimentare iar la diferentiala este aproape "0" -ideal , real este in jur de 0,2-0,8Vvv asta pentru ca se regleaza niste curenti de mers in gol...da intru in detalii,concluzie, daca are C de iesire este strapuns sau defect etajul final la diferentiala (adica + - cu 0 pe masa) ori distrus tranzistorul pnp din CI ori sunt oscilatii parazite ...
nu cumparati un asemenea sistem se strica inca din prima saptamana,asemenea sistem am si eu,si acuma regret ca am dat banii pe el,modelu este acela la 150w,va spun eu,nui bun de nimic
Am si eu o intrebare. Vreau sa pun subwoofer in masina si nu sunt lamurit care bass se aude mai bine, bass reflex sau bass compres lamuriti-ma si pe mine. multumesc
Ai dreptate si trebe putere mai mare la driver ptr a avea acelasi raspuns insa calitatea este mult mai buna in plaja frecventelor joase.Avantaje<=>Dezavantaje.
cine imi poate trimite prin posta un tda 7269a?ca la mine in oras am cautat peste tot si nu am gasit,vreau ca pana de revelion sa imi mearga sistemu.datimi un pm cine se ofera,plata in credit pe orange
dragute amandoua sistemele , unu de 100w si unu de 150w cu 2 dif de 6.5inch sunt super dar totusi mi se pare si un inconvenient ca nu au o telecomanda ceva , ar fi fost excelent mai ales la 270 lei , i.mi acopera intr.o camera creativul meu de 48w
<!-- Start ip2location.com Link --> <IFRAME SRC="http://www.ip2location.com/ib1/" WIDTH="402" HEIGHT="84" MARGINWIDTH="1" SCROLLING="no" FRAMEBORDER="0"></IFRAME><!-- End ip2location.com Link -->
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.