@MARU: din cate stiu eu, RMS este puterea muzicala reala. ce zici tu acolo inseamna ca ai 5 sateliti, fiecare a 4.5W si un woofer de 12W... eu zic ca e suficient pt computer sau pt filme...
29 mai 2007, 22:03:45 • actualizat 29 mai 2007, 22:05:34 (1 ori)
nope... 70W cred ca e consumul de energie, desi mi se pare cam mic... eu am la comp un sistem 2.1 A4Tech, puterea muzicala cred ca e de vreo 20-30W in total, dar consumul de energie la putere maxima e de 880W...
pana la urma cu bani putini nu cumperi ceva de calitate mah aveti dreptate o sa strang bani pentru un receivere de la lexicon rv-8 cam 8800 euro cica are o putere efectiva multicanal de 5à—315 wati lol putere continua pe canal la 4 ohmi si ar fi printre cele mai puternice receivere AV din lume!!!
Pentru acest sistem imi trebuie sa cumpar placa sunet 5.1 ? Am auzit ca pot face cumva sa mearga si cu placa normala 1 line in, 1 line out, 1 microfon. Dar cum?
iti trebuie placa audio 5.1... ce zici tu acolo, sunt placile integrate, care daca vrei 5.1 renunti la microfon si line-in sau line-out(ce are), dar alea asa sunt facute din fabrica, cu o placa audio normala nu ai cum sa scoti 5.1...
Sa ma laud si eu putin Am un sistem 5.1 Logitech Z 5450. E al doilea sistem ca performanta si calitate a sunetului (DTS, Dolby Prologic II, THX) dupa Logitech Z 5500 ,care e cel mai bun. Anyway, am dat 13 milioane pe el.
iti trebuie placa audio 5.1... ce zici tu acolo, sunt placile integrate, care daca vrei 5.1 renunti la microfon si line-in sau line-out(ce are), dar alea asa sunt facute din fabrica, cu o placa audio normala nu ai cum sa scoti 5.1...
sI daca vreau pot pune 3 boxe pe iesirile line in, line out, microphone?cum?
Pentru acest sistem imi trebuie sa cumpar placa sunet 5.1 ? Am auzit ca pot face cumva sa mearga si cu placa normala 1 line in, 1 line out, 1 microfon. Dar cum?
Iti merge,eu recomand sistemul asta,e mult mai bun decat rahatul ala de Genius 5.1. Eu am dat 120 lei pe el dar merita,se aude super tare,bass exceptional...pt un apartament nu ai nevoie de mai mult,mi-au si batut vecinii in teava de cateva ori
iati ma o placa de sunet 5.1 si nu te mai chinui atat. Iar ca boxe imi spui si mie ce faci cu un sistem rapan de 25 w? nici bunicu nu aude ceva la ele. Recomand sa iti iei unul de 70w macar (logitech) care costa intre 3-4 milioane. Sau daca ai money ia-ti unul cum am eu Z 5450. Crede-ma ca imi fac vizite destul de des vecinii pe la usa. Dar nu le deschid ...
Nu inteleg obsesia asta la unii cu nr de w,cu un sistem de calitate de 25W(altec,logitech,creative) nu stai in casa,eu nu am dat niciodata altecu' meu la maxim fiindca nu am avut nevoie,se aude super tare,dar daca stai la tara si vrei sa iesi cu el in curte langa vaci si porci sa te auda toti taranii asta-i alta treaba .
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.