COSMOTE Romania lansează Frog - cel mai avantajos pachet de comunicare pe segmentul prepaid
COSMOTE România lansează Frog - un nou brand dedicat tinerilor moderni și activi - ce le oferă un pachet avansat de comunicare. Cartela Frog este un produs prepaid adaptat tinerilor și nevoilor lor specifice de comunicare, oferind avantaje multiple de voce și servicii cu valoare adăugată foarte atrăgătoare. Aceasta este în prezent oferta cea mai avantajoasă pe piață pe segmentul prepaid.
"Frog a fost conceput pentru tinerii moderni și activi, care folosesc telefonul mobil ca pe un portal de comunicare și divertisment și care apreciază o soluție de comunicare inteligentă. Pe lângă ofertele de voce și text, aceștia primesc beneficii atractive și interesante, care le fac viața mai ușoară, mai plăcută. Cu Cartela Frog, oferim clienților noștri, în premieră pentru piața de telecom din România, un pachet atractiv de comunicare, respectând-ne promisiunea de a oferi cele mai relevante soluții de comunicare, într-un mod accesibil. Iar acesta este doar începutul. Sub umbrela Frog vor mai fi lansate multe alte surprize incitante." a declarat Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing și Comunicare, COSMOTE România.
Cartela Frog este activată cu o reîncărcare de cel puțin 4 euro. Prin intermediul Cartelei Frog, utilizatorii pot beneficia de un bonus de 48 de euro (1 euro bonus / lună pentru o perioadă de 48 de luni, primit la prima reîncărcare de minim 4 euro, în cadrul lunii respective).
Odată ce Cartela Frog este achiziționată, utilizatorii pot activa extraopțiunea care merge dincolo de pachetele tradiționale ce includ servicii de voce și SMS, oferind soluții avansate de comunicare, într-un singur pachet.
Astfel, cu extraopțiunea Frog, clienții vor beneficia de servicii cu valoare adăugată foarte atractive, cum ar fi:
• Navigare nelimitată pe Internet de pe telefonul mobil prin intermediul serviciului web'n'walk
• 15 MMS-uri incluse către utilizatorii Frog și COSMOTE
• Notificări gratuite atât de la cât și către Twitter
• Serviciul Muziton
Serviciile cu valoare adăugată vin în completarea unui pachet foarte generos de voce și SMS care include:
• Apeluri nelimitate de voce și SMS-uri în grupul Frog
• 1000 de minute și 1000 SMS-uri către COSMOTE
• 70 minute și 70 SMS-uri către alte rețele naționale
Costul extraopțiunii este de 6 euro.
De asemenea, pentru utilizatorii Frog a fost creat un nou serviciu gratuit și ușor de utilizat - aceștia vor putea verifica dacă un anumit număr de telefon aparține Cartelei Frog, fie prin accesarea standard de canale Self Care (1234 / *100#) fie prin formarea numerelor scurte 777 / *777#.
Utilizatorii Cartelei Frog vor avea acces la toate metodele și valorile de reîncărcare, deja disponibile pentru Cartela COSMOTE.
Cartela Frog va fi promovată printr-o campanie integrată inovativă care va include: materiale in-store, TV, radio, web, promovare outdoor/indoor și alte metode neconventionale.
Mai multe informații sunt disponibile pe www.cosmote.ro.
Cate lucruri se mai fac pentru tineretul asta...
Cosmote Frog
4 706 vizualizări
34 răspunsuri
Linkuri topic "Cosmote Frog"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
1204 mesaje
din 21/04/2006
19 ianuarie 2011, 00:24:55 • actualizat 19 ianuarie 2011, 00:25:05 (1 ori)
[img]http://i27.tinypic.com/2yy4ikw.jpg[/img][img]http://fc09.deviantart.com/fs29/f/2008/050/0/6/Tonberry_by_CookiemagiK.gif[/img]

Admin
2438 mesaje
din 29/07/2008
47 aprecieri
19 ianuarie 2011, 00:57:46
Tocmai ce citisem mai devreme pe un blog despre asta.Interesanta oferta,dar...Necesita schimbarea numarului de telefon.
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

Pe mine ma lasa rece. E o solutie facuta pe genunchi. Aceeasi infrastructura, aceleasi servicii vechi, un nou contract.
Declaratia lui Costas este cat se poate de penibila. Pe langa repetitiile inutile si oribile insira 1000 de cuvinte care cauta sa mascheze fara succes faptul ca nu au nimic nou sau atractiv de prezentat.
Dupa atatia ani nu au venit cu o solutie mai solida de internet. Sunt mai mult decat penibili si asta se vede si din exterior si din interior. Au licenta 3g dar nu sunt in stare sa o implementeze in schimb cauta sa lanseze retele diferite pe aceeasi structura veche pentru a stoarce cat mai mult de la utilizatori ce pun botul la ceva minute in retea.
Penibil!
Declaratia lui Costas este cat se poate de penibila. Pe langa repetitiile inutile si oribile insira 1000 de cuvinte care cauta sa mascheze fara succes faptul ca nu au nimic nou sau atractiv de prezentat.
Dupa atatia ani nu au venit cu o solutie mai solida de internet. Sunt mai mult decat penibili si asta se vede si din exterior si din interior. Au licenta 3g dar nu sunt in stare sa o implementeze in schimb cauta sa lanseze retele diferite pe aceeasi structura veche pentru a stoarce cat mai mult de la utilizatori ce pun botul la ceva minute in retea.
Penibil!

MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri

In Romania nu a venit nimeni niciodata cu solutii de avangarda. Retelele mobile fac investitii aiurea iar managementul e la pamant. In loc sa se apuce sa bage bani intr-o retea 4G/Wimax cu acoperire nationala, ei inca toarna cu oferte de mii de minute si sms-uri.

MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri

ai dreptate,daca venea cu ceva extraoptiuni pt servicii de date ar fi fost ceva..Asa nu cred ca va tenta foarte multa lume..

MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
19 ianuarie 2011, 13:43:09
• Navigare nelimitată pe Internet de pe telefonul mobil prin intermediul serviciului web'n'walk
Nu am folosit pana acum internetul de la Cosmote si habar nu am ce inseamna "serviciul web'n'walk". Ce inseamna?
Nu am folosit pana acum internetul de la Cosmote si habar nu am ce inseamna "serviciul web'n'walk". Ce inseamna?
cît despre ceea ce va fi, deocamdată e sublim

MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
19 ianuarie 2011, 13:49:19
E o extraptiune de la Cosmote asemanatoare cu wap unlimited de la Orange, dar cu o calitate a serviciului destul de slaba.

MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri

ADS 19-01-2011 13:43:09
• Navigare nelimitată pe Internet de pe telefonul mobil prin intermediul serviciului web'n'walk Nu am folosit pana acum internetul de la Cosmote si habar nu am ce inseamna "serviciul web'n'walk". Ce inseamna?

MW Luver
140 mesaje
din 30/08/2010
19 ianuarie 2011, 15:07:56
Cosmote sa-si bage wnw ala care chipurile este net undeva stiti voi unde
Nu activati ca dati bani de pomana.
Nu activati ca dati bani de pomana.

MW Addicted
2891 mesaje
din 27/04/2006
24 aprecieri
19 ianuarie 2011, 16:14:42
Blandu 19-01-2011 09:57:56
Pe mine ma lasa rece.

MW Veteran
507 mesaje
din 28/02/2006
20 ianuarie 2011, 21:22:54
3000 minute în Cosmote pentru apeluri voce și video 3000 de minute în rețeaua fixa Romtelecom 3000 SMS-uri și MMS-uri în Cosmote 75 minute naționale și internaționale 75 SMS naționale Ai totul inclus, pentru 6 euro credit lunar la activare și doar 5 euro credit la reactivare
asta-i o oferta mai tare decat cartela frog....
minutele in retea sunt suficiente si mms-urile la fel
asta-i o oferta mai tare decat cartela frog....
minutele in retea sunt suficiente si mms-urile la fel

MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
20 ianuarie 2011, 22:53:55
la frog ai internet. e buna oferta in comparatie cu un abonament
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
Rom : Stock 7.0

MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri

da ai internet,numai ca o sa mearga deosebit de rau

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

As vrea sa il vad si eu pe ala care consuma macar 1000 de minute in cosmote si romtelecom.
Dau minute multe in retea pentru ca nu exista taxe de interconectare dar cine le foloseste? Sun facute sa iti fure atentia de la ce conteaza si anume faptul ca ai niste amarte de minute nationale care nu fac cat aia 5 euro ce ii dai lunar.
Astea sunt oferte din epoca de piatra. Ai la vanzare deviceuri ce necesita date serioase pentru a le folosi si te invarti pe un rahat de gprs limitat.
Cat de penibil poate sa fie faptul ca au la vanzare blackberry fara abonament blackberry? Ce sa faci cu el.
Nu au investit nimic si cauta sa stoarca tot.
Au facut acum frog si o sa va ceara bani pentru interconectare intre frog si cosmote.
Au cumparat zapp de ceva ani cu licenta 3g si nu au fost in stare sa implementeze nimic. Se bazeaza in continuare pe fraierii care se bucura la cateva mii de minute in retea si nu au cum si cu cine sa le consume. Ii auzi tot timpul: "ai cosmote? Aaa... Daca aveai te sunam eu ca am minute in retea dar altfel nu imi permit sa sun. Suna-ma tu!"
Cat de penibil poate sa fie sa nu poti face un browsing sau un mailing la nevoie?
Bine ca sunt destui care pun botul si se aboneaza sau isi iau cartele ca sa poata vorbi in retea... atat.
Nu au nici macar o oferta tentanta. Toate sunt praf incepand de la cele mici pana la cele de zeci si sute de euro.
Dau minute multe in retea pentru ca nu exista taxe de interconectare dar cine le foloseste? Sun facute sa iti fure atentia de la ce conteaza si anume faptul ca ai niste amarte de minute nationale care nu fac cat aia 5 euro ce ii dai lunar.
Astea sunt oferte din epoca de piatra. Ai la vanzare deviceuri ce necesita date serioase pentru a le folosi si te invarti pe un rahat de gprs limitat.
Cat de penibil poate sa fie faptul ca au la vanzare blackberry fara abonament blackberry? Ce sa faci cu el.
Nu au investit nimic si cauta sa stoarca tot.
Au facut acum frog si o sa va ceara bani pentru interconectare intre frog si cosmote.
Au cumparat zapp de ceva ani cu licenta 3g si nu au fost in stare sa implementeze nimic. Se bazeaza in continuare pe fraierii care se bucura la cateva mii de minute in retea si nu au cum si cu cine sa le consume. Ii auzi tot timpul: "ai cosmote? Aaa... Daca aveai te sunam eu ca am minute in retea dar altfel nu imi permit sa sun. Suna-ma tu!"
Cat de penibil poate sa fie sa nu poti face un browsing sau un mailing la nevoie?
Bine ca sunt destui care pun botul si se aboneaza sau isi iau cartele ca sa poata vorbi in retea... atat.
Nu au nici macar o oferta tentanta. Toate sunt praf incepand de la cele mici pana la cele de zeci si sute de euro.

MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri

ai dreptate,iar pe orange chiar daca ai mult mai putine minute incluse iti sant de ajuns,si in general poti apela aproape pe oricine,majoritatea fiind pe aceasta retea.Cu internetul e cam la fel, la cosmote il ai nelimitat dar merge foarte rau,pe cand la orange platesti ceva mai mult dar ai si calitate:.
Înapoi la Cosmote
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.