HTC Wildfire vs HTC Touch2 vs alternativa, Ce sa aleg?

637 vizualizări
0 răspunsuri
autor subiect #1
ciurlycu
Începător
1 mesaje
din 21/12/2010
21 decembrie 2010, 15:37:12 • actualizat 21 decembrie 2010, 15:37:41 (1 ori)
Incep prin a-mi cere scuze daca postez intr-un loc nepotrivit, dar nu am stiut unde in alta parte..

Am facut ceva cercetari pe net si nu reusesc sa ma hotarasc in privinta achizitionarii unui smartphone.. So help! Criteriile ar fii cam urmatoarele:

- sa nu treaca de 1200ron (cel mai probabil cu reinnoire de contract in reteaua "rosie")
- sa existe un soft bun de GPS cu harta cat mai buna pentru Romania pt respectivul soft
- sa se auda tare cand suna si cand vbesc (sunt cam tare de urechi)
- sa fie cat mai fiabil (si aici, desi ma hotarasem sa aleg intre cele 2 mentionate in titlu, la HTC-Club pe forum am gasit tot felul de probleme care mai de care mai stranii..as vrea sa ma laud cu telefonul meu k nu am fost nevoit sa il duc in service niciodata, nu cu faptul k mi-a fost reparat in timp util sau chestii d-astea)
- sa fie compatibil cu un numar semnificativ de joculete si aplicatii off-line (citeam k wildfire are restrictii la foarte multe apps din cauza ecranului, la touch2 n-am gasit nimik in sensul asta, dar nici de unde as putea gasi apps free)
- sa nu fie Nokia!

Tinand cont ca trec de la un Samsung U900 Soul la un smartphone, ar fii bune si niste indicatii in privinta alegerii SO-ului, tinand cont ca telefonul va accesa internetul doar pe retele wi-fi (n-am internet 3g pe abonament si nici nu vreau)..

Multumesc anticipat!
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 14 ani
ciurlycu
Începător
Ultimul acum 14 ani
ciurlycu
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 49% ⋅ 66
Au votat 136 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.052⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!