htc magician pm10b
372 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "htc magician pm10b"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
11 mesaje
din 20/12/2009
25 noiembrie 2010, 16:45:21 • actualizat 25 noiembrie 2010, 17:01:28 (1 ori)
salut am un htc magician pm10b as vrea sa ii fac un update pentru ca e in spaniola si e codat nu merge nici o cartela de ramania daca se poate sa imi explicati ce programe imi trebuie ,nu ma prea pricep versiunea rom este 1.12.03 ESN

MW Addicted
2550 mesaje
din 27/07/2005
28 aprecieri

Prima data trebuie sa il decodezi apoi sa ii bagi romul.Bagi pe PC Activesync apoi poti baga softul.
Cauta rom-ul in engleza pe xda-developers.com si tot acolo gasesti si tutoriale despre cum sa faci si cam ce riscuri sunt.Nu o sa gasesti cine stiu ce noutati de softuri pentru ca din cate stiu nu poti baga o versiune de soft mai noua decat are el acum,dar totusi e bine ca il bagi in engleza.
Cauta rom-ul in engleza pe xda-developers.com si tot acolo gasesti si tutoriale despre cum sa faci si cam ce riscuri sunt.Nu o sa gasesti cine stiu ce noutati de softuri pentru ca din cate stiu nu poti baga o versiune de soft mai noua decat are el acum,dar totusi e bine ca il bagi in engleza.

Începător
11 mesaje
din 20/12/2009
25 noiembrie 2010, 18:40:57
am facut update acum e in engleza dar tot nu sa decodat tot codat e,mai trebuie sa instalez ceva?

Începător
2 mesaje
din 28/07/2011
29 iulie 2011, 13:43:55
ma ajuta si pe mine cineva v rog am dat un htc pe un tosiba tg01 si nustiu daca imi merge yahoo messenger si cum bag aplicatii v rog mersi
Înapoi la Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.