Propun sa discutam aici despre cum se poate configura pc-ul pentru a putea fi vazut de aplicatia allshare si pentru a putea sa vizualizezi continut multimedia de pe pc pe telefon.
Poate se poate si viceversa. Ar fi destul de interesant.
Daca aveti idee cum se face nu ezitati sa postati.
LE:
Pentru Windows 7:
-in Control Panel/Network and Sharing Centre accesati Media Streaming Options (mai simplu deschideti Contril Panel si tastati in search box media).
-dati enable daca nu este enabled, alegeti un nume, alegeti de unde va fi accesibil (lan sau internet), dati allowed pe unde mai este block si apoi ok.
Pentru a putea accesa un anumit folder din pc (ex: cel cu muzica sau cel cu filme) trebuie sa il adaugati in Libraries.
Click dreapta pe folderul cu pricina, include in library si alegeti music, pictures sau video dupa caz.
Daca deschideti aplicatia AllShare de pe SGS si dati pe "Play file from server on my phone" ar trebui sa apara calculatorul ce tocmai l-ati configurat. Trebuie sa fiti contectati pe lan cu telefonul pentru asta.
Astfel putezi vizualiza continutul din pc in telefon fara alte softuri gen server de streaming. Apelarea fisierului media se face din teleon.
Daca gasiti o posibilitate sa se faca si viceversa dar trimiterea fisierului catre pc sa se faca tot din telefon, va rog sa postati.
La fel si daca gasiti o posibilitate de a face acelasi lucru pe Windows Xp.
Rog un amoderator/admin sa stearga restul de balarii ce s-au postat aici.
Multumesc!
Cum trebuie configurat PC-ul pentru AllShare
6 509 vizualizări
8 răspunsuri
Linkuri topic "Cum trebuie configurat PC-ul pentru AllShare"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

MW Lurker
225 mesaje
din 07/09/2008
21 noiembrie 2010, 21:05:50
pai ai auzit de DROPBOX

MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
21 noiembrie 2010, 21:57:52
ai auzit de cum se poate configura pc-ul pentru a putea fi vazut de aplicatia allshare si pentru a putea sa vizualizezi continut multimedia de pe pc pe telefon.
Poate se poate si viceversa.se pare ca nu.
Poate se poate si viceversa.

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

Eu ma refer sa faci streamong la un fisier video din pc pe telefon prin lan. Aplicatia allshare poate face asta dar trebuie configurat pc-ul ca un server media ca sa se conecteze la el. In plus ma intereseaza daca se poate si viceversa. Sa trimiti continut di telefon catre pc pentru a-l vizualiza fara a face un download efectiv...prin streaming. In toata ecuatia asta controlul se face de pe telefon.
Dropbox nu are nicio treaba cu ce am intrebat eu...
Dropbox nu are nicio treaba cu ce am intrebat eu...

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
22 noiembrie 2010, 10:13:21 • actualizat 22 noiembrie 2010, 10:13:52 (1 ori)
Doamne ce mai bateti campii!
E vorba de o aplicatie existenta pe SGS (samsung galaxy s) si nu trebuie niciun vlc sau alte rahaturi.
CINEVA SA STEARGA ABERATIILE ASTEA! GOOOOOOOOOOOOOOOD!
E vorba de o aplicatie existenta pe SGS (samsung galaxy s) si nu trebuie niciun vlc sau alte rahaturi.
CINEVA SA STEARGA ABERATIILE ASTEA! GOOOOOOOOOOOOOOOD!

MW Addicted
3959 mesaje
din 05/08/2008
88 aprecieri
22 noiembrie 2010, 12:22:08
Mai citeste despre streaming...
Stau pe net
[url]http://109.96.116.47[url]
[url]http://109.96.116.47[url]

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

MW Luver
172 mesaje
din 25/07/2005

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
22 noiembrie 2010, 16:13:57
Nu imi vine sa cred... ce legatura au toate posturile aste cu ce am intrebat eu... habar nu am...
Înapoi la Samsung Galaxy S
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.