Salutare tuturor iubitorilor de iphone. Sunt cam nou pe acest forum dar am ceva important de spus. Lucrez de o luna la un portal de aplicatii iphone si as vrea sa stiu si eu ce parere aveti despre el, deoarece am bounce rate 50%+ (adica 2 intra, 1 iese repede).
Aplicatii iPhone
Chiar nu vreau sa fac reclama pe acest forum, decat vreau niste pareri despre site-ul meu, ce ar mai fii de facut, ce este bine si ce nu e bine.
Va multumesc pentru amabilitate.
PS - In caz ca pare a reclama nepermisa, rog moderatorii sa imi zica, nu vreau suspendari ...
Edited by Mishulica at 18-10-2010, 17:51
Aplicatii iPhone - Portal si aplicatii iPhone
1 652 vizualizări
5 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii iPhone - Portal si aplicatii iPhone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
7 mesaje
din 07/10/2010
17 octombrie 2010, 21:40:08 • actualizat 17 octombrie 2010, 21:46:52 (1 ori)

MW Luver
179 mesaje
din 04/12/2009
06 noiembrie 2010, 02:09:13
pe ce tip de aplicatii te axezi? daca sunt numai cele care se gasesc si in appstore, nu prea ii vad rostul. pentru ce sa ma chinui sa intru pe alt site, cand o pot sa o fac direct de pe telefon sau din iTunes?

Începător
7 mesaje
din 07/10/2010
14 noiembrie 2010, 11:11:55
ms pt reply, accept orice sugestie, chiar si critici, no problem.
Motivul pentru acel site, este ca vreau sa fac o comunitate unde oamenii sa aiba informatii despre aplicatii iphone in romana, de unde sa le ia fara cont itunes, ca la multi le este lene sa isi faca. Nu pentru ca nu ar stii romanu engleza este in romana site-ul (si crede-ma ca stau mult sa traduc), dar ti-am zis vreau sa fac o comunitate romaneasca pentru lumea iphone-urilor.
Site-ul este in constructie, mai am o gramada de lucrat la el. Vreau sa fac si o rubrica unde poti sa vezi cum instalezi o aplicatie iphone (pt cei care nu stiu nimic), forum sau cum sa faci un jailbreak, decodare ... dar nu stiu cat de bine ar fii sa fac asa ceva.
In principiu cam asta as vrea, totul despre iphone, ipad ... poate chiar toata lumea apple.
Voi ce credeti?
Motivul pentru acel site, este ca vreau sa fac o comunitate unde oamenii sa aiba informatii despre aplicatii iphone in romana, de unde sa le ia fara cont itunes, ca la multi le este lene sa isi faca. Nu pentru ca nu ar stii romanu engleza este in romana site-ul (si crede-ma ca stau mult sa traduc), dar ti-am zis vreau sa fac o comunitate romaneasca pentru lumea iphone-urilor.
Site-ul este in constructie, mai am o gramada de lucrat la el. Vreau sa fac si o rubrica unde poti sa vezi cum instalezi o aplicatie iphone (pt cei care nu stiu nimic), forum sau cum sa faci un jailbreak, decodare ... dar nu stiu cat de bine ar fii sa fac asa ceva.
In principiu cam asta as vrea, totul despre iphone, ipad ... poate chiar toata lumea apple.
Voi ce credeti?
14 noiembrie 2010, 11:29:04
in primul rand vezi ca e mobilewave nu mobil wave
una la mana, doi pune si tu o thema mai specifica iphonului adica ceva pe negru. 3 la mana fa acel site sa fie cat mai gol. adica e prea incarcat. omul nici nu stie nde sa se uite

Începător
7 mesaje
din 07/10/2010
14 noiembrie 2010, 13:53:47
ms pt sfaturi, o sa iau in considerare, dar designu o sa ia ceva sa il schimb, mai dureaza ...
faza cu mobilwave am schimbat-o chiar acum
si despre tema, nu stiu ce sa zic, macar sa pun o poza ceva cu iphone acolo sus, dar as vrea totusi sa ramana pe alb fundal-ul ... poate sa incerc sa fac niste butoane ca la iphone ma gandeam
faza cu mobilwave am schimbat-o chiar acum
si despre tema, nu stiu ce sa zic, macar sa pun o poza ceva cu iphone acolo sus, dar as vrea totusi sa ramana pe alb fundal-ul ... poate sa incerc sa fac niste butoane ca la iphone ma gandeam

Începător
7 mesaje
din 07/10/2010
25 ianuarie 2011, 01:19:19
Tocmai am realizat un redesign la website, si vreau si eu sa cer pareri despre cum arata in momentul asta, ce e bine si ce nu e.
Aplicatii iPhone
Lumea mi-a zis ca nu e buna tema, acum e mai "iphone". Voi ce ziceti? Astept orice idee, numai sa scap de bouncerate-ul prea mare de 40% ... va multumesc.
Aplicatii iPhone
Lumea mi-a zis ca nu e buna tema, acum e mai "iphone". Voi ce ziceti? Astept orice idee, numai sa scap de bouncerate-ul prea mare de 40% ... va multumesc.
Înapoi la iOS
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.