Salutare, am cautat acest subiect, dar nu l-am gasit pe acest forum si as vrea sa ma ajutati cu urmatoarea problema: cine stie sau are idee de un program pentru HTC P3700( htc touch diamond), prin care pot bloca accesul unui anumit numar sa ma apeleze Nu vreau sa schimb numarul de telefon decat ca respectiva persoana sa nu mai aibe acces la numarul meu, decat cu acordul meu. Am incercat sa folosesc CallFirewall, numai ca acest program ii permite accesul la numarul meu timp de 5 secunde si chiar nu ma intereseaza ca acea persoana ma contacteaza vreau sa nu stiu deloc daca ma apelat sau nu. Cred ca se intelege din problema mea ce tip de telefon detin, HTC Touch Diamond. Astept pareri si idei.
am incercat sa instalez acest program, dar cand dau instalare in telefon imi scrie ceva (nu se poate citi exact ce anume imi zice pentru ca scrie cu patratele si liniute), si trebuie sa dau da sau nu si daca dau oricare din cele 2 acelasi efect au. Ce este de facut? Altcineva alte programe nu mai stie?
12 martie 2011, 20:51:04 • actualizat 12 martie 2011, 20:52:40 (1 ori)
@SwSp3kTuL iti spun eu cum dar cu o conditie Trebuie sa-mi raspunzi cu sinceritate la o intrebare. Tu ai sunat pana acum persoane pe care nu le cunosti, numai ca sa razi de ele?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.