02 octombrie 2010, 22:13:26 • actualizat 02 octombrie 2010, 23:19:23 (1 ori)
Dupa cum spune si in titlu, este primul Nokia Dual-Sim aparut pe piata romaneasca. Este un dual-sim impropriu, nu are dual standby. Telefonul este dotat cu un ecran color de 1.8inch, avand rezolutia de 128 x 160 pixeli si 65k culori, la capitolul trasfer date este foarte sarac, fiind un telefon dedicat pentru voce. Telefonul are suport pentru casti Jack 3.5mm si Radio FM.
Parerea mea este ca va atrage priviri, pentru ca in Romania se traieste cu impresia: "Nokia sunt cele mai bune!", acesta fiind si dual-sim... Am vazut la un magazin de aici din oras cutia telefonului in vitrina, nu stiu insa daca este real, pretul era de 349 RON, un pret acceptabil .
acuma m-am uitat pe un site renumit(nu dau nume ca dupa aia zice ca fac reclama) la pretul de 224 de lei.... dupa tutorialul facut de baietii de pe acel site pare un tel pt voce inzestrat destul de bine ca si performanta pret Bine in banii astia nu te poti astepta la mai mult de atat.....
pe mine m-a impresionat bateria. zice pe gsmarena.com ca tine in jur de 13h in convorbire. De pret mi se pare enorm...tinand cont ca il pot cumpara cu 50euro.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.