Samsung... mi se pare mai "confortabil" mai receptiv raspunde mai rapid la comenzi, ecranul mai mare (calitate si claritate), aplicatii gratis pe market la iphone nu sunt toate free
15 februarie 2011, 14:47:33 • actualizat 15 februarie 2011, 14:56:47 (2 ori)
M-am jucat ceva vreme cu iphone 4 si momentan detin un galaxy s. Dupa parerea mea aceste doua telefoane sunt cam pe aceeasi unda, adica cam la egalitate. Problema apare cand incepem sa privim in detaliu. Daca vrei iphone trebuie sa scoti cu aproximativ 50% mai multi bani din buzunar(nou din magazin, la liber), pe cand samsung vine cu un pret mult mai atractiv. Practic IOS4 si Android sunt ca ying si yang. Androidul open source, IOS4 e behind closed doors, si politica lor e de asemenea total diferita. Am ales samsungul pentru ca are ecranul mai mare si imi plac mai mult culorile superamoledului. De asemenea mult mai multe aplicatii gratuite la android decat la IOS4 aspect care chiar conteaza. Cei de la Apple sunt prea exclusivisti fara nici o justificare. Plus samsungul poate trimite fisiere bluetooth la orice device din momentul in care l-am scos din cutie. Nu stiu ce e in capul celor de le apple dar ar trebui sa-l scoata de unde l-au bagat.
E clar, cumpara-l. Cu claritatea ecranului e de ***** stele, pacat pt el ca i4 are 6 cu +
Rapoartat la calitate/pret ... in primul rand au dotari si asemanari apropiate dar daca privim prin prisma pretului este o distanta mai mare intre cele doua ... asa ca inclin pentru SGS
Am citit si eu despre el cateva review-uri si se anunta a avea un succes mult mai bun fata de predecesorul sau, mai usor, mai subtire, noi aplicatii, si cred ca vine cu 2.3
daca tot va dati mari ca i4 este mai ok hai sa il comparam cu noul samsung galaxy s2 display super amoled de 4,3" 1G ram cu dual core tot de 1G plus android 2.3
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.