Salut. de vreo saptamana tot incerc sa gasesc un raspuns la intrebarea iphone4 vs SGS si nu gasesc nimic plauzibil. Pe mine ma intereseaza foarte mult bateria . Momentan am un asus P552 varianta portocalie ..care are o baterie extrem de proasta.. imi moare tel cu bateria la 60%, si nu ma tine mai mult de cateva ore de folosire. Vb cam 30 de min pe zi sincronizare cu mail-ul de la munca si cam atat. O sa spuneti ca sincronizarea prin 3g mananca bateria. Am incercat si cu sincronizarea oprita si mai mult de o ora in plus nu scot. So .. din ce am citit eu pe forumuri am vazut ca ambele tel (Iphone 4 si SGS) au probleme cu bateria . Insa am remarcat ca cei care au Iphone 4 au noroc sa ii tina bateria si 2-3 zile cu folosire moderata (10 min pe zi vb, wifi on si 3g on , dar fara push-up la mail).In caz ca isi va lua cineva SGS sau Iphone 4 va rog sa imi spuneti si mie cat va tine bateria.
si inca o chestie
din pct vostru de vedere daca telefoanele ar fi la acelasi pret , si ne luand in considerare aplicatiile (ca apple are store mai bun .. ca android creste si el .. nu ma intereseaza) puteti spune motivele pentru care ati alege iphone4 sau SGS ?
Iphone vs Galaxy S
1 992 vizualizări
15 răspunsuri
Linkuri topic "Iphone vs Galaxy S"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
8 mesaje
din 29/08/2009
11 noiembrie 2010, 00:11:23 • actualizat 11 noiembrie 2010, 00:15:30 (1 ori)
Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.