29 august 2010, 01:26:34 • actualizat 29 august 2010, 01:28:01 (1 ori)
care ar fi avantajele androidului fata de iphone os? eu tocmai d-aia am luat iphone ca e foarte popular si tot globul munceste la aplicatii pentru el
@ Bluetooth: merge doar muzica a2dp stereo , wireless transfer de fisiere primitiv, si se pare ca si gps bluetooth dar nu stiu cat de bine .
Bluetooth headset NU, pentru voip, skype folositi casca sau adaptor cu microfon incorporat , skypeul se aude super si mult laudatul fring de pe nokia acum pe iphone os se aude naspa
Mda am scris deja transfer de fisiere primitiv.normal cu ibluenova ca fără ea găsește doar casti bluetooh stereo ipodul . Si merg doar fisiere de 10 kg la mine . Tu poți mai mult?
Am incercat aseara sa-l instalez dar din pacate nu a mers..trebuie jailbreak cu redsn0w iar eu am cu spirit, poate cand o sa am chef o sa fac si jb cu redsnow iar apoi o sa instalez si androidul..
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
o metoda de downgrade functionabila pentru ipod touch 2G (non-MC) de la IOS 4.0 la 3.1.2 sau 3.1.3 stie cineva?am cautat de mi-au sarit capacele si nu am gasit decat metoda cu shsh blobs.....dar nu le am salvate pentru 3.1.2 sau 3.1.3....
se mai poate face downgrade? ca ma dispera IOS 4...prea lent imi pare
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.