N-am vrut sa intind toate specificatiile aici ca ocupa mult loc. Display`ul e micut pentru un touchscreen, sau mi se pare mie pt ca telu` meu are 4.1". Acumulator bunisor zic eu. In rest,
Catalin,procesorul nu este deloc mic,pare chiar destul de bun,nu frecventa conteaza ... Informeaza-te la cazul Snapdragonurilor de 1ghz,care sunt jalnice chiar daca ele au o frecventa asa mare
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
20 iulie 2010, 10:13:47 • actualizat 20 iulie 2010, 10:14:14 (1 ori)
Nu. Snapdragon de 1ghz nu e deloc jalnic. Eu am si se incarca foarte rapid spre deosebire de alte telefoane touchscreen care trebuie sa astept sa imi intre intr-un anumit folder/fisier. Cu Snapdragon imi intra pe loc.
exista vreo modalitate prin care as putea decoda acest telefon acasa?este blocat pe vodafone.La service`uri imi cer in jur de 150-200Ron sa`l decodeze...mi se pare cam mult..Stiu ca deblocarea este gratuita la operatorul de telefonie mobila, dar eu nu mai am factura de la achizitionarea telefonului
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.