01 noiembrie 2010, 12:36:32 • actualizat 01 noiembrie 2010, 12:39:44 (1 ori)
daniel_dedeman 09-07-2010 10:49:19
Eu zic totusi ca merita.Probabil o sa ajunga undeva la 200 ron.Telefonul este luat de nou ingrijit foarte bine si nu as vrea sa mai investesc acum 500-600 ron in alt telefon.
Nu s-a rezolvat problema telefonului meu.Un service bun in Bucuresti care sa foloseasca j-tag cunoaste cineva?
Am reusit la un service din Bucuresti sa-l aduc la viata.Softul fuctioneaza perfect pot sa vorbesc fara probleme dar are o problema ciudata, unele taste si-au schimbat pozitia de exemplu tasta 1 este cu o tasta mai la stanga, tasta 2 si 3 la fel si inca cateva in rest toate functioneaza perfect.Am uitat si de biluta nu raspunde la comanda cand apas pe ea in rast stanga, dreapta, sus, jos fuctioneaza fara probleme.Poate sa ma ajute cineva cu o idee ce as putea sa-i fac?
Salut,am o mare problema cu un nokia 6210 navigator,i-am facut un update cu ovi suite-ul,totul parea ok,am urmat pasii exact cum au spus in acel programel,la final imi scria ca telefonul se restarteaza si operatiunea e gata,de restartat s-a restartat el,dar acuma se aprinde ecranul pe fond negru,sta putin asa,vibreaza scurt si apoi se inchide,nu il mai recunoaste nici ovi suit,ce pot sa fac?pls help me,o idee pe mail ar fi super, codrelift_tim@yahoo.com
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.