Va rog sa nu postati pe acest topic despre continutul fisierului de mai sus. Hai sa pastram acest topic curat, doar pentru postari care contin creatii ale userilor, iar daca totusi aveti ceva de spus asteptati pana cand se va redeschide topicul "Religie" si vom discuta acolo mai pe larg... Multumesc!
05 iulie 2010, 02:51:15 • actualizat 05 iulie 2010, 02:51:37 (1 ori)
Mi sa stricat chinezaria de incarcator. Am mai avut un incarcator, de nokia, cu cablul ros de ciine ( ) si din 2 am facut una: Incarcata: Bun de incarcat: :D
Va rog sa nu postati pe acest topic despre continutul fisierului de mai sus. Hai sa pastram acest topic curat, doar pentru postari care contin creatii ale userilor, iar daca totusi aveti ceva de spus asteptati pana cand se va redeschide topicul "Religie" si vom discuta acolo mai pe larg... Multumesc!
E OK. Ar fi put fi formatat mai bine (2 coloane macar) si informatia mai bine structurata. Se termina cam fad si nu are o linie exeacta a relatarii. Un pic mai multa munca si ar putea face un articol bunicel. Tema - controversata la origini dar un pic consumata. Pentru multi nu mai prezinta niciun fel de interes, iar cei ce sunt pro sau contra stiu foarte bine tot ce este relatat acolo si au toate argumentele pregatite. Asta daca ar constitui un articol cotidian.
@Blandu: L-am mai 'retusat' putin si am mai adaugat o pagina la final. Am uitat sa precizez ca e terminat doar temporar, voi mai scrie si alte pagini in viitor. Multumesc pentru parere.
Mi sa stricat chinezaria de incarcator. Am mai avut un incarcator, de nokia, cu cablul ros de ciine ( ) si din 2 am facut una: Incarcata: Bun de incarcat:
chestia asta am facut-o si eu acum 2 ani cand mi se stricase incarcatorul de la motorola. In 2 luni am stricat 3 incarcatoare
si mie mi s-au stricat 3 încărcatoare la sony ericsson w302. se tot rupeau firele din mufa așa ca am legat firele direct la contactele pt baterie. dar nu a fost o idee prea buna... după o luna a decedat si telefonul. )
a.k.a. ReMMy ThE DeMoN SHOWCASE [img]http://mowned.com/sig/remmythedemon.jpg[/img]
"Nimeni nu va stii asta vreodata." - greseala des intalnita, corect e "Nimeni nu va sti asta vreodata"
edit: Tocmai terminai de citit. Interesanta ideea, m-am gandit si eu ca poate tot ce e pe planeta asta este opera unor forme de viata extraterestre. Tind sa merg pe ideea ca, probabil, suntem un fel de experiment ori (dupa cum ai prezentat si tu) viata exista deja pe pamant, doar ca fiintelor ce il populau li s-a mai adaugat o forma de viata extraterestra. Plauzibil pe de-o parte, oamenii sunt cu mult mai inteligenti decat restul animalelor, "treapta" e prea mare pentru ca la mijloc sa fi stat doar evolutia... E mult de discutat despre acest subiect, oricum din pacate acesta tot nu reuseste sa explice originea lumii si a vietii
Pamantul este creat si animat in 3dsmax. Pentru restul animatiei am folosit AfterEffects iar sunetul l-am aranjat in Premiere folosind direct proiectul AE in timeline. Pentru editarea sunetului am mai folosit Audition. Pentru tot ce a insemnat grafica (earth map, logo, galaxie) am folosit Photoshop. Earth map-ul este din imaginile oferite de NASA. Sunetul are si cateva efecte stereo subtile. Sper sa fie sesizabile si in varianta de pe youtube.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.