24 iunie 2010, 16:47:41 • actualizat 24 iunie 2010, 16:48:03 (1 ori)
Ma mir cum nu exista inca un topic pentru acest telefon care se anunta a fi "miscarea" anului pt cei de la Nokia, datorita functiilor sale si pretului. Singurul minus este lipsa OS-ului, dar probabil de asta are si acest pret. specificatii:
Camera depasita, nu are 3G, nu are UMTS (nu ca l-as folosi dar da bine la aspect ) Nu cred ca as da 500 lei, si nu cred ca o sa provoace senzatie modelul asta.
Da. Pt cei din orasele mari, e un minus mare lipsa 3G-ului. Nici GPS n-are. E de remarcat ca are flash lite 3.0. Ceea ce se va descurca bine la site-urile cu flash. Probabil va merge vizionarea direct de pe youtube.
Telefonu seamna foarte mult cu Nokia E5 dar la aptitudini nu seamna nici pe jumatate. Cum sa mai spus se simte lipsa 3G-ului si OS iar camera lasa de dorit. Pentru cei care stau pe facebook/mesenger si scriu mesaje e foarte bun dar in rest... Este ca un telefon simplu din 2007 numai ca ce il face asa special si comercial este tastatura qwerty. Nota 8.40
Salut ,am si eu un nokia c3 si am urmatoarea problema : mia ramas niste nume din agenda fostului propietar la apeluri nepreluate si nu le mai pot sterge, cind incerc imi afiseaza ; selectie incorecta ! Rog cine a mia intanpinat asfel de problema sa ma ajute
Salut ,am si eu un nokia c3 si am urmatoarea problema : mia ramas niste nume din agenda fostului propietar la apeluri nepreluate si nu le mai pot sterge, cind incerc imi afiseaza ; selectie incorecta ! Rog cine a mia intanpinat asfel de problema sa ma ajute
La fel patesc si eu cu al meu.I-am dat si resetare generala,update de firmware prin pc suite si tot nu s-au sters numerele respective.Ma gandesc ca poate o rescriere de firmware prin Pheonix ar rezolva problema,doar ca nu gasesc de unde sa downloadez firmware pt el si sa contina si limba romana.
Ms tzapu dar din pacate nu cunosc procedura de update in cazul asta,asa am descarcat si eu cu Navifirm dar nu stiu cum se procedeaza mai departe,nu am facut update pana acum decat cu pheonix,cu fisier .exe care se instaleaza in folderul Pheonix.
intâi le muți pe toate in C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-614\* si apoi in Phoenix >> Tools >> Options >> ProductLocations >> DataPackage2.0 adaugi, daca nu este deja, folderul "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\"
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.