Sunt niste gadgeturi dragute Consum redus de energie, unele au si redare audio-video si functia de mini monitor. Importanta e si memoria interna si daca citeste sdhc pentru a depasi limita memoriei externe de la 2gb la 32gb
Mi se pare putin lata si groasa rama. M-am uitat pe prezentarea rusa, si e interesanta. Cit a costat? Daca ai incercat de pe memory stick sa te uiti la filme HD?
07 iulie 2010, 15:38:25 • actualizat 07 iulie 2010, 15:39:06 (1 ori)
lol scumpa era daca avea wifi sau diagonala de 10 inch. vezi poze video asculti muzica in boxe stereo integrate sau in casti bluetooth si ceva util transferi pozele facute cu telefoanele mobile. si in plus e foarte eleganta, infrumuseteaza camera
alea cu wifi sunt mai scumpe dar ai acces direct la siteurile de poze si video gen photobucket , youtube etc
din cate am gasit pe net, aceasta rama foto stie sa faca acest lucru, insa nu stiu cat de mult merita. e vorba despre Samsung SPF-87H(8") pe care o gasesti pe link-ul dat cuprinsa intre preturile 315 RON - 396,75 RON. cu banii aia iti iei un monitor de 19" linistit. btw, gandeste-te si la rezolutia care o are PC-ul/notebook-ul tau .
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.