Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Edit: Foarte tare site-ul, dar m-am blocat la level-ul 7... Edit2: Trecut... Edit3: Sunt la level-ul 10, am decryptat codul acela, si ma trimite spre un site ( www.streetkorner.net/gb ), dar acel site se pare nu mai exista.. Edit4: Gata, m-am auto-descalificat Nu m-am putut abtine sa nu caut rezolvarea pe google, tocmai am aflat ca am sarit peste level-ul 10 pana la 19 )
nu vreau sa trisez/ indiciu minim pls. si pana la 4 tot acolo sunt raspunsurile
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
is umpic aiurea testele astea, mai exact acelea in care informatiile is plasate in imaginii ori, cazul tau, in css. Asta e mai degraba de-a-v-ati-ascunse-lea
Cred ca mai interesant ar fii sa folosesti numai javascript in care sa faci diverse modalitati de criptare a parolelor care in final vor insemna numele noii pagini, asta asa, sa nu iau pur si simplu numele paginii urmatoare si sa trec cu vederea restul.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.