apoi, va da-ti seama cat va tine bateria(1200 mAH)? are ecranul ala mare, mai ales daca filmezi sau faci cateva poze la rand cred ca va "muri" in maxim 2 ore.
apoi, va da-ti seama cat va tine bateria(1200 mAH)? are ecranul ala mare, mai ales daca filmezi sau faci cateva poze la rand cred ca va "muri" in maxim 2 ore.
deacord cu tine eu am la xperia baterie de 1500 si se duce intr-o zi. in fine ca umblu si pe el mai ales acuma la inceput ca nah bag aplicatii una alta.
hai sa nu mai fiu offtoopic. Despre acest telefon. Design placut, camera buna dar sistemul de operare lasa de dorit.
Flash lite 4.0. Cred ca suporta orice continut flash de pe net. Si nu ma impresioneaza deloc(la fel si SE) camerele de multi mp. S-a inventat aparat foto. Daca puneau un procesor de 1000mhz era genial. Si pretul cred ca pe la vreo 500 euroi va bate...parerea mea. "Blokia! Connecting people" Pacat ca foloseste "batranul" symbian.
Pai e bine ca foloseste OS-UL asta, sunt destule alternative win-mo si android. Nu-i nevoie sa adopte si nokia. E ca si cum BMW ar renunta la motoarele 6 in linie si ar trece la v6 ca mai toti ceilalti producatori auto. Ar fi nasol.
@emmy la ce ar fi fost atata de util procesorul de 1ghz? eu si la N70 cu procesor de 220 nu am nici o problema, totusi e un telefon . si OS-ul la fel e super, nu stiu ce sunteti toti anti-symbian, si mie imi place WM-ul, dar symbian e o alternativa destul de prietenoasa!
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
29 aprilie 2010, 18:55:21 • actualizat 29 aprilie 2010, 18:56:42 (1 ori)
Calumea gadgetul, ce nu imi place este trecerea din primul home screen in al doilea, parca e prea brusca. Media playerul e copiat dupa Itunes, ceea ce nu este un lucru rau. In mare parte device-ul e destul de calumea.
OoOoOo...da! de cand asteptam un astfel de telefon de la Nokia! O sa mi-l iau de cum apare..si va spun daca merita banii sau nu ... desi eu cred ca e super..inafara de baterie .....
>> @_The_B3st << >> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
"Bateria este o unitate de 1200mAh capabila să furnizeze, în conformitate cu declarațiile casei constructoare, o autonomie pentru 400 de ore de timp de așteptare, de până la 12 ore de convorbiri, 3 ore și 20 de minute de înregistrare video, 50 de ore de redare muzică, 7 ore de redare video și 3 ore și 20 minute de utilizare Web TV"
Pun pariu ca nu va costa mai mult de 450 de euro...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.