21 aprilie 2010, 12:34:09 • actualizat 21 aprilie 2010, 12:34:42 (1 ori)
Se stie deja si s-a confirmat ca de azi noapte de la ora 00:00 Cosmote a lansat 3G-ul la nivel national. Datorita acestui fapt am deschis un topic separat in care sa putem purta discutii exclusive despre acest nou serviciu implementat.
Deasemenea confirm si eu existenta 3G-ului printr-un screenshot:
cluj napoca . . . 3G . Nu știu cum se mișcă pt că nu au un abonament de date bun deocamdată. Cele care sunt în oferta actuală punt total aiurea și chiar scumpe. Aici ma refer la internetul pe telefon. . Fără web n walk sau connect
Cosmote România a lansat servicii 3G Cosmote România a lansat, miercuri, serviciile de comunicații de generația a treia (3G), care permit cliențiilor acces mobil la Internet la viteze de până la 21,6 Mbps, tariful unui abonament începând de la 11,9 euro/lună (TVA inclus), a anunțat operatorul.
Rețeaua 3G a Cosmote România acoperă aproximativ 58% din populația României și orașele București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Galați, Craiova, Brașov, Moinești, Oltenița și Orăștie, precum și alte aproximativ 300 de localități.
totuși,dacă cel mai mic abonament sau opțiune e doar de 12 euro (aproximativ) atunci e scump. Având în vedere criza economică. Probabil o să înceapă și în media ofertel mai largi-în ghilimele . Pe site-ul lor oficial nu e nimic deocamdată .
tarife mici = succes. Ca e criza. In plus concurenta va avea un cuvant de spus cat de curand. Oricum tarifele orange sunt mai mult decat multumitoare. Asteptam oferte mai interesante. oricum, e un pas mare facut de cosmote. De mult asteptat. Si tare imi miroase mie ca pana la sfarsitul anului portocala o sa scoata niste oferte uluitoare in speranta de a-si pastra clientii. avantaj noi!
21 aprilie 2010, 14:11:55 • actualizat 21 aprilie 2010, 14:13:42 (2 ori)
Msu 21-04-2010 13:28:24
totuși,dacă cel mai mic abonament sau opțiune e doar de 12 euro (aproximativ) atunci e scump.
Sunt CEI MAI IEFTINI! Doar Vodafone mai are 21,6 mbps si cel mai mic astfel de abonament la ei e 27 de euro! Deci nu te obliga nimeni sa dai 11,99 euro la Cosmote,ai alternativa )
Vor fi si abonamente mai mic prin 3g/HSDPA,cel de 21,6 mbps se adreseaza in special firmelor,nu persoanelor fizice! Dar pretul e acceptabil pt oricine,nu e mult 12 euro.
modoran 21-04-2010 13:30:07
Ce 3G e ala de merge cu 21,6Mbps ?
HSPA daca nu ma insel. Zapp-ul a anuntat de mult ca vor imlementa asa ceva!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.