hahaha uite si aici oameni care gandesc ca mine ,comentarii de pe siteul pe care l-ati pus acum go4it
orel D 08:09 în 09 Iunie
In exif chiar nu se gaseste nimic? Nicio informatie? iPhone 4 suporta Geotaging iar fotografiile facute afara ar trebui macar sa contina campul cu coordonatele GPS, ca doar nu o fi dezactivat Location Services cand au fost facute, nu? Ce credeti?
George-go4it 08:32 în 09 Iunie
@Viorel D Tocmai din aceasta cauza ni s-au parut si noua dubioase. Dupa cum arata, chiar imi este greu sa cred ca nu s-a folosit nici o functie de editare. soad 09:08 în 09 Iunie
ce pot spune: fotografiile de mai sus sunt doar o monstra tipica de marketign dus la perfectiune, cel putin eu vad ca cu apple cerul este mai albastru, apa mai cristalina si verdele naturii este perfect. nu stiu daca is prelucrate electronic dar cu siguranta sunt facute de un fotograf foarte bun.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
13 iunie 2010, 15:29:48 • actualizat 13 iunie 2010, 15:30:07 (1 ori)
Cate comentarii pt niste amarate de poze . La voi trebuie sa scrie pe poza "Made with Iphone 4" ca sa credeti ? Aceleasi comentarii s-au facut si la pozele facute cu N8-ul..
Daca am inteles eu bine,in SUA cel mai ieftin Iphone 4G(insa nu stiu specificatiile exacte) va fi comercializat cu 200 de dolari.Am auzit ieri pe un post de radio,insa nu am verificat daca este adevarat sau nu
13 iunie 2010, 22:52:32 • actualizat 13 iunie 2010, 22:55:15 (1 ori)
@Phenomen omule...cum poti sa zici ca mint cei de la Apple ? A facut cumva APPLE publice pozele alea ? Au spus EI ca sunt realizate cu iPhone 4 ? Stati fratilor linistiti ,cine stie ce frustrati au nascocit astea pe net...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.