Toate au probleme sunt facute in graba fara a se testa o perioada indelungata. Nu ai vazut cate modelde de Samsung au iesit pe piata ? Doar cand te uiti la reclamele de la Cosmote iti dai seama cate telefoane scot astia pe luna, tocmai ce ma uitam la tv si am vazut un Samsung cu Android 1.6.
Ontopic
Ce atatea discutii despre unele probleme alea iPhonului ? Daca vi se pare scump si nefolositor de ce mai discutati de el ?
A pus @clau cateva video-uri cu alte device-uri de top care au aceasi problema, semnalul (cand este tinut intr-o anumita pozitie).
@Geopsi zi-mi si mie cam cat de des utilizezi video call-ul ? Hai sa fim seriosi oameni buni, va legati de niste chestii pe care nu le utilizati de nicio culoare.
@Alex ce tot naiba zici pe acolo, pana acum doua zile imi ziceai ca vrei sa-ti cumperi iPhone, in principal pentru jocuri. Cum vrei sa te joci pe el daca nu ai sufienta memorie si un procesor capabil ?
Pun pariu ca oricare dintre voi (care criticati iPhone-ul) daca ati avea salariul celor din afara imediat va vedeam comandand device-ul.
Apple iPhone 4G
10 350 vizualizări
366 răspunsuri
Linkuri topic "Apple iPhone 4G"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1739 mesaje
din 16/10/2009
5 aprecieri
Opera Mini
11 august 2010, 07:17:50
eu nu mi-as cumpara. sunt alternative mai bune.
oricum la faza cu semnalul, celelalte telefoane erau tinute in asa fel incat sa piarda semnal, in schimb iphone mi se pare ca e tinut intr-o pozitie normala de utilizare.
oricum la faza cu semnalul, celelalte telefoane erau tinute in asa fel incat sa piarda semnal, in schimb iphone mi se pare ca e tinut intr-o pozitie normala de utilizare.
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
11 august 2010, 07:52:19
laur, foarte multe functii le utilizez foarte rar si cu toate astea e bine sa fie. Ideea e ca nah, cand scoti un device de top incerci sa pui la fiecare aspect cat mai multe si cand acesta e si cu 50% mai scump decat cel mai bun de pe piata te astepti la o bijuterie.
Plus de asta la semnal astia si strang de ele plus ca pica mult mai greu semnalul... Chiar si pe gsm arena cand il compara cu galaxy s ii dau 4 pct la partea de vorbire si galaxy ia 9 parca,,,
Eu unu nu mi-as lua iphone, nuprea merita de nici un fel banii, daca era pana in 1500ron da, dar mai mult nu merita. Ma repet, un telefon care se vrea de top nu e peste altul doar la 2 aspecte, in rest net sub.
E normal sa comentezi neajunsurile lui pentru ca e nesimtit de scump si te astepti sa fie perfect la banii astia. Daca era in jur de 20mil ca si restul deviceurilor de top era acceptabil dar el se vrea sa fie si de lux...
Plus de asta la semnal astia si strang de ele plus ca pica mult mai greu semnalul... Chiar si pe gsm arena cand il compara cu galaxy s ii dau 4 pct la partea de vorbire si galaxy ia 9 parca,,,
Eu unu nu mi-as lua iphone, nuprea merita de nici un fel banii, daca era pana in 1500ron da, dar mai mult nu merita. Ma repet, un telefon care se vrea de top nu e peste altul doar la 2 aspecte, in rest net sub.
E normal sa comentezi neajunsurile lui pentru ca e nesimtit de scump si te astepti sa fie perfect la banii astia. Daca era in jur de 20mil ca si restul deviceurilor de top era acceptabil dar el se vrea sa fie si de lux...
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
MW Luver
157 mesaje
din 28/01/2008
1 aprecieri
11 august 2010, 16:22:44
Nume topicului ar trebui schimbat in "anti iphone", va cam bateti joc de forum...vb aia nu iti place nu mananci...dar din moment ce foarte multi stau sa blameze cred ca vorbeste neputinta de a cumpara acel lucru.Cand nu te intereseaza ceva sau consideri un obiect prost calitativ fugi ca de dracu nu incepi sa stai pe forum sa te documentezi si sa faci polemici.
Eu unul as incerca un iphone4 dar nu ma tine buzunarul la pretul pe care il are momentan.La caracteristici suna delicios exceptand anumite probleme care se rezolva cu bumper case
Sunt curios de un singur lucru...care este autonomia reala ? cat tine bateria pe browsing 3g ? dar pe wifi ?
Eu unul as incerca un iphone4 dar nu ma tine buzunarul la pretul pe care il are momentan.La caracteristici suna delicios exceptand anumite probleme care se rezolva cu bumper case
Sunt curios de un singur lucru...care este autonomia reala ? cat tine bateria pe browsing 3g ? dar pe wifi ?
muhahahaha
MW Addicted
3963 mesaje
din 05/08/2008
94 aprecieri
11 august 2010, 22:02:03
Nu ar trebui sa am salariu decent sa-mi iau un I'phone. Ar trebui sa fie la pret real. Careva zi m-am uitat pe siteul oficial aple si 3g era cu 99 dolari iar 4g cu 169 dolari (daca tin bine minte) Nah la pretul asta as cumpara din curiozitate, dar la cit se vinde la noi
Stau pe net
[url]http://109.96.116.47[url]
[url]http://109.96.116.47[url]
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
11 august 2010, 23:10:53
La abonament este la pretul acela! 199$
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
12 august 2010, 18:24:32 • actualizat 12 august 2010, 18:33:37 (2 ori)
Iphone 4g are un mare minus.Marele minus este display-ul destul de mic(putin mai mic decat la 3gs).Dimensiunea lui mica se simte mai ales la navigat.O combinatie foarte buna(o sa merg pe ea cred) care bate rau 4g ar fi galaxy s + ipod nu nou(cumparat cu bani putini).Pe ipod la 800 mhz merge orice joc.Mac are cele mai bune jocuri,nu se gasesc asemenea jocuri nici macar la android.Eu unu si cred ca si multe alte persoane joaca jocuri doar in timpul liber(acasa).In acest caz ipod ar fi solutia perfecta(cel putin pt mine).Combinatia galaxy s +ipod(second) este si mai ieftina putin decat 4g si am si avantajul android.Nu spun ca 4g este un telefon prost,daca as avea bani si nu as avea ce face cu ei l-as cumpara cu siguranta si as renunta la ipod chiar daca am si galaxy s.
12 august 2010, 18:56:31
Ce prostii vorbesti mai ionut )....iphone 4g,iphone 3g's,3g,2g,ipod touch 1g,2g,3g au aceasi marime la ecran ....adica 3,5 inch diag...PLUS,iphone 4 are rezolutia dubla fata de celalalte iphone-uri si ipod-uri.
iphone 4 este cel bun telefon in jocuri....a,plus senzorul gyro,care este asemenea consolei wii.
iphone 4 este cel bun telefon in jocuri....a,plus senzorul gyro,care este asemenea consolei wii.
13 august 2010, 02:02:22
ionutz tata ia ipad e super ai dita displayul... azi m.am jucam cam 30de min pe ipad... e suer... I'll poti folosi si ca telefon...numa ca nu stiu cum stai cu placa aia la ureche: )))
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
Symbian
13 august 2010, 04:05:44
Nu are bluețooth ipadul? E mai scump iphone 4g?
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
13 august 2010, 10:29:21 • actualizat 13 august 2010, 10:42:36 (3 ori)
Maryus147 12-08-2010 18:56:31
Ce prostii vorbesti mai ionut )....iphone 4g,iphone 3g's,3g,2g,ipod touch 1g,2g,3g au aceasi marime la ecran ....adica 3,5 inch diag...PLUS,iphone 4 are rezolutia dubla fata de celalalte iphone-uri si ipod-uri.iphone 4 este cel bun telefon in jocuri....a,plus senzorul gyro,care este asemenea consolei wii.
http://moganz.com/ten-interesting-things-from-apple-iphone-4g.html
Nu este singurul site unde este specificat ca are display ceva mai mic.Chestia e ca eu unu vreau display din ce in ce mai mare si 4g putea sa aiba un display de 4.Nu vreau sa dau atatia bani pe 4g doar pt jocuri din moment ce am galaxy s(am scapat de nebunia aia de mac os care ma chinuia teribil in customizare) si pt jocuri pot inlocui lejer 4g cu ipod de 400 lei.Nu am spus ca 4g este un telefon prost ci doar ca nu e pt mine si ca il pot inlocui cu usurinta. As fi trecut de la 3gs la 4g ,dar exista galaxy s si e ok.
Smek3rul la ce pret ajunge un ipad second?
13 august 2010, 10:41:03
Hotoman 13-08-2010 04:05:44
Nu are bluețooth ipadul? E mai scump iphone 4g?MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
13 august 2010, 10:45:54 • actualizat 13 august 2010, 10:46:47 (1 ori)
Merg jocuri etc,dar e prea scump acum.Poate cand va fi mai accesibil....
Le:iti trebuie btt la jocuri la dublu
Le:iti trebuie btt la jocuri la dublu
13 august 2010, 11:07:45
are si bluetooth. e misto.. dar nu as da banii aia pt un ipad. mai bn imi iau un notebook dina slim dau 1000de lire dar stiu ca pot face multe cu el.
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
13 august 2010, 11:11:57
Atunci de ce mai comentezi ? Du-te si cumpara unul "dina" slim si lasa topicul asta clean.
Înapoi la iOS
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.