06 aprilie 2007, 08:07:08 • actualizat 06 aprilie 2007, 08:17:31 (1 ori)
...popularitate au toate telefoanele: in 007cazino royale e sony ericsson k800i si intr-un film cu chinezi,soimul de argint parca ii spunea apareau nokia 6600,nokia N-GAGE,nokia 6810 si cred ca mai multe!
era o drama cu Jackie Chan cand era politzist, l-a dat pe ProTv acu vreo luna (si erau niste pusti mascati care jefuiau banci si aveau boala pe toti gaborii sa-i omoare). Jackie Chan folosea Nokia 7610
cred ca am dat'o in off topic... dar... in transporter II apar nokia 6630, 1100...
si in lacrimi de iubire apar motorola v3 si alte petarde
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
nokia cu symbian da eroare cand e dezlipit flashul fizic. Asa ca Raul,daca l-ai scapat nu cred ca e vina telefonului. Si se face si aia,desi sunt unii care zic ca daca da erorile alea GATA. Trebuie doar rabdare,indemanare si putin timp.
nu stiu.. dar mie mi-a crapat dintr-o data softu la 3650 (aveam grija de el, nu dadeam cu el). sa nu mai zic de blocarile dese (da, il foloseam des pe wap. si acum forjesc *altceva* si nu imi face cum imi facea nokia). etc. in fine. singuru telefon de la nokia ce l-as vrea e n73, mi se pare echilibrat... acuma nu stiu cum se comporta in "practica".
BogdanPlay ai observat aiurea.
raoul.. cand vei inceta sa aberezi? (vezi faza cu memoria disponibila a card-ului)
oricum topicu asta a devenit ... praf. acuma ati inceput sa ziceti ce telefoane apar in filme.. of.
14 aprilie 2007, 13:56:39 • actualizat 14 aprilie 2007, 14:00:35 (1 ori)
bai raoule, ma fac ceva pe 15 fps-urile tale!!! rapandula de s75 prea-laudatu o fi filmand el la 15 fps si 1 minut ocupa 1 mega jumate, da e 3GP ma nene, ceea ce inseamna ca e ZDREANTA!!!!! tu chiar nu judeci? o ora de video filmat cu o camera video ocupa 10 GB pe calculator, dar e CALITATE, luao-ar dracu` de calitate...poti sa filmezi si cu n70 in format 3gp si iti garantez ca ocupa mai putin decat la s75-u ala...dar daca-i varza filmul, la ce dracu sa filmez asa, cand telefonul poate mai bine de atat?? inseamna ca standardul tau la video va fi si peste 10 ani 176x144 3gp la 15 fps...da-o naibii...zicea cineva pe alt topic: ori esti prea prost, ori prea destept si ai chef sa enervezi lumea! mio donna...
Baieti, parerea mea e ca amandoua modelele sunt bune, dar fiecare in felul sau Deci, nu are rost sa va certati, pentru ca dupa cum se vede nu veti ajunge niciodata la o idee comuna!!!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.