comparatia pe clasa tel si pret intotdeauna a fost pro ericsson / sonyericsson de fiecare data cand un nokist compara un nokia cu un ericsson sau sonyericsson a avut grija ca nokia ala sa fie din clasa superioara acum mai nou, dupa cum vad cu n73 asta se compara pretul la super oferte nokia cu pretul la liber al unui sonyericsson ha ha
19 martie 2008, 17:13:52 • actualizat 19 martie 2008, 17:15:40 (1 ori)
cosmin92 19-03-2008 17:01:04
bine ma kapitak ca ai tu SE si e mai bun ca nokia! arata-mi tu un telefon mai bun pe domeniul multimedia de la SE decat N73 la aceeasi bani!!! exista nu cred..... in afara de P1i SE nu are telefoane cu care sa se mandreasca pe cand nokia are n82 n95 8gb e51 ... etc
are si se w950i 4gb,w960i 8gb! văd că multi se uită la memoria telului...ha ha ha tu compari n73 cu p1
19 martie 2008, 19:06:51 • actualizat 19 martie 2008, 19:07:28 (1 ori)
laur1989 pentru ce mi-ar trebui,un program de 400 mega?Eu am numai muzica pe el,In plus Sony Ericsson a scos,propria lui marca de card ex: M2 in schimb Nokia ce a scos? :-D
hai sa-ti raspund la intrebare: in primul rand M2 este mai scump decat un microSD si nu este nici o diferenta fata de microSD, iar in al doilea rand de exemplu un prieten al tau are card de 256 pe un nokia , iar tu de 2GB M2 si iti cere un program sa-l pui pe card, dupa aceea sa-i dai card-ul sa copieze programul respectiv pe pc , cum faci ? (dvd-ul nu-i merge)
24 martie 2008, 00:42:59 • actualizat 24 martie 2008, 00:43:51 (1 ori)
ha ha asta e cel mai penibil exemplu pmpl ...de ce nu ar fi de vina prietenul ala ca nu are m2 ci asta ca nu are sd?! ...in plus, tu nu ai auzit de bluetooth?
cine naiba mai are doar 256mb?! ...cum naiba sa fie sonyericsson mai prost ca telefoanele lui pot carduri mult mai mari si mai performante decat nokia?! majoritatea se pot card 4gb fara probleme dar sunt destule care pot si 8gb! m2 sunt un pic mai scumpe pentru ca nu le produc orice 'rahat' de firma si nu sunt utilizate pe orice 'mizerii' de terminale asa cum se intampla cu cardurile folosite de nokia ...dar asta e alta treaba
Aveti amandoi dreptate: SE a gresit ca nu a folosit microSD care e extrem de raspandit si e cert faptul ca un card M2 Micro e facut numai de firme mari, cu experienta in industria asta. Pun pariu ca atunci cand o sa le faca si firme de cacao o sa le scada pretul...in plus, aproape toate cardurile M2 vin cu adaptor (ori de MS pro duo ori de usb) si mi-e greu sa cred ca mai exista cineva fara card-reader asa ca varianta lui laur1989 cam pica!
evident ca toate M2 se vand cu adaptor si nu sunt facute de toti boschetarii si tot la fel de evident e ca preturile la M2 au scazut puternic fata de pretul de la lansare... daca e sa mergem pe logica nokistului dacia e mai buna ca mercedesul pentru ca schimbul de ulei sau in general tot ce inseamna intretinere e mai ieftin la dacie ::lol.: baieti: calitatea costa!
24 martie 2008, 09:09:19 • actualizat 24 martie 2008, 09:11:00 (1 ori)
Sony Ericsson si-au dezvoltat singuri propriile carduri M2,(memory stick micro)si Memory Stick Pro Duo in schimb NOKIA ce carduri a facut?Am card M2 de 2 Giga si mi se pare foarte bun si pretul 120 Ron! Kapitak ai dreptate Calitate Costa!
hai sa nu exageram sa dam 'apa la moara' nokistilor, cardurile M2, MSDP, MS, sunt facute de sony nu sonyericsson si exista inainte sa apara sonyericsson, au fost prezente de mult timp pe aparatele sony, insa ele sunt produse de orice firma serioasa producatoare de memorii (sandisk, kingmax, etc)... apropo... ce diferenta de pret este intre MicroM2 si MicroSD? ...e atat de mare incat unul care da o gramada de bani pe un tel destept sa nu merite sa.si puna un card pe masura?
Da e diferenta mare un m2 costa cel putin triplu fata de un micro sd, am vazut k cel mai nou si cel mai tare tel Sonyericsson, Xperia are micro sd si nu m2, poate k cei de la Se s-au razgandit in privinta tipului de card folosit... in orice caz m2 ofera viteza mai mare de transfer fata de micro.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.