Salut si bine v-am regasit.
Consuma cineva dintre voi alimente bio si naturale? Stiti, acele produse obtinute prin mijloace 100% naturale, fara coloranti si conservanti chimici, de care multa lume zice ca sunt scumpe..
Daca da, am o afacere pentru voi: traiesti sanatos si castigi niste bani (BUNI!).
Sistemul e drept este bazat pe un MLM (Multi level marketing) dar tot acest sistem este foarte simplu, bazat in primul rand pe promovarea alimentatiei naturale si nu pe cariere, chiar daca sunt nevoit sa repet: poti face fantastic de multi bani daca te implici un pic.
Sistemul fiind deocamdata destul de exclusivist voi da detalii doar prin PM si messenger - ramane topicul - alimente bio si naturale.
Alimente bio si naturale - sanatate curata
426 vizualizări
11 răspunsuri
Linkuri topic "Alimente bio si naturale - sanatate curata"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
28 martie 2010, 23:30:21

Banuiesc ca e acelasi rahat ca si Forever Living Products ... Nu?
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]

MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
28 martie 2010, 23:57:32 • actualizat 28 martie 2010, 23:58:21 (1 ori)
Nu, nu e vorba nici de FLP, nici de Amway (sau cum i se zice), nici life care sau alte porcarii.
Pur si simplu alimente la pret bun care sunt promovate printr-un altfel de sistem.
Iar adaosul total aplicat produselor este chiar extrem de mic..am cunostinte in interior
http://www.pronat.ro daca vreti sa vedeti produsele.. ideea e ca inca nu e finalizat intregul sortiment de produse
Pur si simplu alimente la pret bun care sunt promovate printr-un altfel de sistem.
Iar adaosul total aplicat produselor este chiar extrem de mic..am cunostinte in interior

http://www.pronat.ro daca vreti sa vedeti produsele.. ideea e ca inca nu e finalizat intregul sortiment de produse

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
29 martie 2010, 00:10:09
BIO presupune controlarea produselor de la 'plantaie' si pana la ambalaj. Eu asa stiu. Decuriozitate aveti vreun suc de fructe BIO?
Ca absolut niciun suc oricat de 100% natural sau "fara conservanti" am cautat pana acum de l-am incercat pana acum niciunul nu era 'curat'.
Deja si solul in care taranii pun azot isi spune cuvantul asupra fructelor.
Un link daca ai...

Deja si solul in care taranii pun azot isi spune cuvantul asupra fructelor.
Un link daca ai...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you

MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
29 martie 2010, 00:15:25
Ba chiar sunt sucuri certificate Demeter (cel mai inalt grad pe care il poate obtine un produs bio): http://www.pronat.ro/magazin/38-sucuri-naturale
Cint, ai fi uimit cat de mult progreseaza curentul BIO in Europa. Si certificarile chiar se respecta!
Cint, ai fi uimit cat de mult progreseaza curentul BIO in Europa. Si certificarile chiar se respecta!

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri

MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
29 martie 2010, 07:23:00 • actualizat 29 martie 2010, 07:55:40 (6 ori)
@Diu, am dat o raita pe site si am vazut ca majoritatea produselor sunt din import. Oare chiar nu se gaseste nimeni sa faca un suc bionatural din mere romanesti?
Decat sa beau suc facut din mere nemtesti, mai bine ma duc in gradina , iau 10 mere si le storc cu mana mea.
De ex. anul trecut a fost o productie mare de mere si de o calitate foarte buna. In zona mea se face multa tuica din mere pentru ca nu exista alta alternativa de-a folosi merele.
Decat sa beau suc facut din mere nemtesti, mai bine ma duc in gradina , iau 10 mere si le storc cu mana mea.
De ex. anul trecut a fost o productie mare de mere si de o calitate foarte buna. In zona mea se face multa tuica din mere pentru ca nu exista alta alternativa de-a folosi merele.
cît despre ceea ce va fi, deocamdată e sublim

MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
29 martie 2010, 07:56:47
Diu 28-03-2010 23:30:21
Stiti, acele produse obtinute prin mijloace 100% naturale, fara coloranti si conservanti chimici, de care multa lume zice ca sunt scumpe..

MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
29 martie 2010, 10:44:12
@hotoman - nu fi atat de reticient. Eu nu sunt in niciun fel vanzator. Pur si simplu imi iau comision prin recomandare - adica iti spun tie: uite magazinul x, cumpara de acolo. E atat de simplu! Iar Amway & others au adaousuri de 5-600%...aici e vorba de 20%... adica fix acel procentaj care s-ar duce pe angajati, chirii, etc.
@Ads. Sunt si produse romanesti, insa majoritatea nu au certificarea 100% bio.. e scump! Iar merele romanesti oricum merg la export...
)
@Ads. Sunt si produse romanesti, insa majoritatea nu au certificarea 100% bio.. e scump! Iar merele romanesti oricum merg la export...

MW Veteran
516 mesaje
din 09/11/2005
29 martie 2010, 15:42:40
Raoul 29-03-2010 07:56:47
Diu 28-03-2010 23:30:21
Stiti, acele produse obtinute prin mijloace 100% naturale, fara coloranti si conservanti chimici, de care multa lume zice ca sunt scumpe..
La carne se poate folosii afumarea
big

MW Addicted
4287 mesaje
din 08/12/2005
1 aprecieri
29 martie 2010, 17:09:10
'natural' nu inseamna neaparat mai sanatos. "chimicalele" alea (cum le ziceti voi) au si ele rolul lor.
oamenii din pesteri mananca 'natural' si daca apuca 30 de ani e sarbatoare.
asa ca nu stiu ce relevanta poate avea pentru sanatate eticheta "100% natural".
oamenii din pesteri mananca 'natural' si daca apuca 30 de ani e sarbatoare.
asa ca nu stiu ce relevanta poate avea pentru sanatate eticheta "100% natural".

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
29 martie 2010, 17:40:55 • actualizat 29 martie 2010, 17:42:19 (2 ori)
Diu 29-03-2010 10:44:12
@hotoman - nu fi atat de reticient. Eu nu sunt in niciun fel vanzator. Pur si simplu imi iau comision prin recomandare - adica iti spun tie: uite magazinul x, cumpara de acolo. E atat de simplu! Iar Amway & others au adaousuri de 5-600%...aici e vorba de 20%... adica fix acel procentaj care s-ar duce pe angajati, chirii, etc.lol sa si faca un magazin online gratis pe shopmania de exemplu sunt destule care ofera asa ceva si asa economisesc fix " acel procentaj care s-ar duce pe angajati, chirii, "
va dati seama ce dementi sunt astia din spatele afacerii. scuza aia e penibila, tampita

Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.