Vreau sa fac unele tweak-uri la telefon si o mica problema
385 vizualizări
4 răspunsuri
Linkuri topic "Vreau sa fac unele tweak-uri la telefon si o mica problema"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
28 mesaje
din 02/03/2010
02 martie 2010, 23:34:18
Salutare tuturor. In primult rand vreau sa imi cer scuze daca postez ceva ce a fost discutat deja, e aproximativ 23 si is frant, inca o data imi cer scuze daca voi incalca vreo regula. Am un nokia 6120 classic cu RM-243, versiunea 04.21. Am incercat sa ii fac upgrade prin pc suit dar de fiecare data mi'a tot dat disconnect. Dupa aceste incercari softul a inceput sa se miste foarte prost, merge dar cu viteza luminii stinse, de asta vreau sa ii pun un soft nou, o versiune mai buna. Tot dupa aceste esecuri am inceput sa am probleme cu casca la telefon: cand aud, cand imi paraie, cand nu aud deloc si cu vibratorul telefonului, ori nu vibreaza in fine figuri de astea. Sunt novice in ale mobilelor rog pe cine este dispus sa ma ajute cu niste informatii cat mai detaliate. Ce trebuie sa fac exact pentru o resoftare reusita, ce cablu imi trebuie(am unul dar nu e nokia original). As vrea sa stiu exact ce trebuie sa fac inainte de resofrtare, ce programe imi trebuie, ce trebuie instalat, cum trebuie instalat ca sa functioneze din nou cum era cand l-am luat. Multumesc anticipat.

Mai bine fa-i hard reset ... Scoate micro sd ul, baga l in calc, formateaza l, dar nu l baga in tel ... Opreste telefonul, apasa pe tasta verde, tasta steluta si pe tasta 3 (tii apasat pe toate in acelasi tp), iar in timp ce tii apasat ii dai drumul ... Iei mana de pe taste numai cand te intreaba chestia aia cu "select city" ... Dupa bagi micro sd ul ... Bafta!
Apropo, chestia cu casca si vibratorul sunt probleme hardware ... Resoftarea nu ti le va rezolva ...
Apropo, chestia cu casca si vibratorul sunt probleme hardware ... Resoftarea nu ti le va rezolva ...
SPV SUX
NOKIA SUX
SONY ERICSSON SUX
MOTOROLA SUX
SAMSUNG SUX
LG SUX 
PC RULZ 
[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri

Şi voi fiți mai atenți când cumpărați la mâna a doua

Începător
1 mesaje
din 27/01/2011
27 ianuarie 2011, 08:55:06
Nu stiu daca mai face obiectul, dar poate ajuta pe altii.
Upgrade-ul se face intotdeuna cu un cablu original si cu bateria incarcata. Se face upgrade la ultimul update existent, pentru a va putea bucura de noile caracteristici, noile aplicatii si performantele imbunatatite.
Pasii care trebuie urmati:
- se formeaza *#0000#
- se selecteaza "Options" apoi "Check for updates"
- se urmaresc instructiunile care apar pe ecran
Bafta si semnal full!
Upgrade-ul se face intotdeuna cu un cablu original si cu bateria incarcata. Se face upgrade la ultimul update existent, pentru a va putea bucura de noile caracteristici, noile aplicatii si performantele imbunatatite.
Pasii care trebuie urmati:
- se formeaza *#0000#
- se selecteaza "Options" apoi "Check for updates"
- se urmaresc instructiunile care apar pe ecran
Bafta si semnal full!

MW Addicted
2280 mesaje
din 10/11/2005
27 ianuarie 2011, 16:17:00
Angel,bine ai venit pe forum
Înapoi la Probleme software
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.