Salut. Am activat si eu de curand optiunea pt internet mobil pe un telefon (sony ericsson w800i) Intrebarea mea ,pt cei care au activat aceasta optiune de pe o cartela, este urmatoarea: Cu cat va taxeaza pe voi pentru o ora de stat pe messenger (shmessenger) ? (conversatii medii, nu o ora in continuu) Am citit pe forumuri ca unele persoane au stat cate o ora, doua, doar cu cativa centi (pana in 10) si au vorbit destul. Se poate sa fie ceva de la telefonul meu? pentru ca ultima oara cand am intrat doar am pus cuiva o intrebare (cateva cuvinte) si atat. nu mi-a raspuns si am stat in total vreo 3 minute. pentru astea 3 minute am fost taxat cu 5 centi. alte dati la fel, pt cateva minute si cateva replici schimbate 5-6 centi. Asa este taxarea normala si ce-am citit pe alte forumuri sa fi fost aberatii? Sau mai trebuie sa fac eu anumite setari? Nu ma injurati pls ca nu prea le am cu internetul pe mobil
Nu e telegrama ca sa fii tarifat dupa numarul de cuvinte. Internetul se taxeaza in functie de traficul facut (upload / download).
Ce optiune de internet ai activat?
da stiam ca se face in functie de trafic, dar daca nu stiu exact nu ma arunc in discutii pe care nu le pot continua. si am explicat asa ca un incepator (nu ca nu as fi in ceea ce priveste internetul pe mobil) nu am nici o optiune, doar l-am activat prin sms la 4777 si 1234. doar asta am facut
De la 4777 ai obtinut doar setarile pentru configurarea automata a telefonului. Neavand activata nicio optiune de internet, esti taxat cu tariful standard, adica 0.952 Euro pe MB.
De la 4777 ai obtinut doar setarile pentru configurarea automata a telefonului. Neavand activata nicio optiune de internet, esti taxat cu tariful standard, adica 0.952 Euro pe MB.
Am inteles... mersi pt informatie. Imi poti spune si mie care sunt optiunile si tarifele pt prepay?
Cartela Internet: conține o cartelă SIM cu 10 Euro credit inclus pentru a naviga cu viteză de până la 21,6 Mbps...Asa, si citand mai departe AICI scrie asacostul de achizitionarea cartelei este de 12.4 euro cu TVA cu tot. Perioada de valabilitate la ACEST credit-2luni. La incarcare daca incarc cu 10 euro, valabilitatea e 12 luni!!! O fi asa Mai departe...: "Tarife • Dacă alegi să navighezi pe internet, fără a avea activată vreo extraopțiune, tariful este de 0,02€/MB" Adica mai simplu= 100 mb= 1.2 eu ( ). Mai departe nu conteaza ce scrie. Intrebarea concluziei: Daca cumpar o cartela, o mai reancarc odata cu 10 mb, o sa am aproape 1.8gb pentru 14 luni fara alte taxe?
12 februarie 2011, 12:12:14 • actualizat 12 februarie 2011, 12:13:47 (2 ori)
Foarte interesanta oferta,extraoptiunile au preturi bune . Eu zic ca este mai convenabil 3GB/10euro/1luna decat 1.8gb 14 luni ... Sa fim seriosi,stai pe messenger 10-15 minute,se duc cativa mb...Totusi am inteles ca stai pe undeva la tara...Daca nu ai acoperire 3G,nu stiu daca poti folosi acea cartela ...
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Stau langa oras, 4km, e vagauna, si pe harta lor apare ca ar fi semnal 3g. Teoretic. Anul trecut am incercat un modem de la cosmote, si nu am reusit. Totusi la noi este antena de amplificare tv, si poate intre timp s-au conectat la acea antena, altfel nu vad sa intre semnalul in valea unde stau. Orange are amplificare pe acea antena, vodafone nu. Cred ca e vorba de concurenta... Statia de amplificare respectiva, amplifica semnalul de la statia din oras, acea statie functioneaza de cand me stiu, e si statia de amplificare tvr1.Am sa cumpar saptamana viitoare o cartela, de nu merge o bag la vanzare sub pret Chestia cu 14 luni...Deci am zis 14 luni daca mai incarc odata cu 10 euro, dar pot sa incarc intre timp si cu 5 euroi daca se consuma pachetul de date. Eu zic ca au o oferta foarte buna, cu conditia sa fie si functionala internetul acela. Vezi Tu, oferte sunt usor de facute, dar sa le si respecti e mai greu
am un omnia i900 mi-am activat internetul pe cartela cosmote merge f bine numai ca am niste probleme.unu:merge numai cu opera dedicata a telefonului(opera 9 cred) am incercat sa dau net la calculator prin internet sharing dar nu merge( culmea cu o cartela de vodafone cu internet 250 mega mergea acum nu cu cosmote.daca aveti sfaturi va rog... le astept
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.