Am pus imaginea de la mw, adiva mw_left.jpg si la link mi-a aparut hotlinking Am descarcat imaginea si l-am afisat de pe domeniul meu.Daca e vreo problema sa ma mustreze Mishu in prv. http://napok.net PS. HU
16 mai 2010, 10:31:08 • actualizat 16 mai 2010, 10:33:29 (1 ori)
Situl lui wapavo e ,adica e cu tema zilei. Cum ma uit toate siteurile postate aici arata foarte bine. Sint citeva cu mici scapari de adrese(nefunctionale). Scrie sm3ch3r3 in PV. si de nu-l inteleg ,traduc in google
16 mai 2010, 22:30:40 • actualizat 16 mai 2010, 22:31:19 (1 ori)
teoretic sa faci de rusine pe cei care ar trebui sa se ocupe de ele de la lopatar pana la ministrul care este in functie pe acest domeniu!Sa vada strainii ca in loc sa vina cu masina personala ca turist mai bine vine cu pasarea de fier sau trenul dupa caz!Ar fi o gramada de motive,ideea e buna dar as opta mai degraba pentru un blog nu forum.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.