30 ianuarie 2010, 20:19:04 • actualizat 30 ianuarie 2010, 20:41:30 (3 ori)
Am pus si eu add-on-ul acesta. E foarte bun insa m-a deranjat ceva si i-am dat disable. Functia care redimensioneaza imaginile e aiurea din 2 puncte de vedere:
1. Latimea imaginii e mai mica decat latimea containerului unui post (645px) ceea ce nu este corect. Poate vreau sa fiormatez intr-un anume fel postul si vreau sa pun o imagine care sa se intinda atat cat se intinde si textul. Afecteaza si semnaturile.
2. Nu are o bara, un buton, o "ceva" pe care sa dai click ca sa vezi imahinea intreaga. Trebuie sa apesi click dreapta>view image ca sa poti vedea ceva.
In rest e super ok. Imi pare rau ca a trebuit sa ii dau disable. Cand or sa se repare problemele astea o sa il reactivez.
Ar fi o idee sa mai fie un pack cu emoticoane mai mari (256x256) si poate cu alte chestii utile (thank you, etc). Se gasesc cu miile pe siteurile de profil si nu ocupa mult spatiu.
Aveam deja in plan feature-ul de care te plangi ca lipsteste, asa ca pe viitor un click pe imagine va fi de ajuns pentru a o redimensiona la marimea initiala. Oricum in MyPanel poti dezactiva aceasta functionalitate
Emoticonuri mai mari nu voi fi deoarece strica aspectul tabelului si chiar al forumului. Totusi ma gandesc sa ofer posibilitatea ca fiecare user sa poata creea un .xml cu teme de emoticonuri, insa nu voi implementa asta pana cand nu voi gasi o cale de a face request-uri cu AJAX intre domenii pe Opera.
Eu as putea introduce multe dar ideea e ca toate tag-urile sa functioneze si la cei ce nu folosesc plugin-ul. La fel si cu "Thanks", acest lucru ar fi vizibil doar celor ce folosesc MWRulzz, ca sa fie vizibil la toti trebuie facute modificari in scriptul MobileWave. Poate unii nu doresc sa instaleze acest plugin sau browser-ul lor nu suporta, iar un text de genul [marquee]New topic title[/marquee][paragraph]Salutare lume![/paragraph][right]Topic opened by XXX[/right] ar fi dificil de citit
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.