Daca ai smartphone merge youtube si orice vtei tu si cu wnw ca mie imi merge.
mie pe N73 nu imi merge youtube prin browser, iar aplicatie nu am gasit pentru Os9.1 vad cu nu merge sa conectez alt telefon la internet prin bluetooth.
Asa este, daca nu ai 3G nu are rost sa o activezi, de vreo doua saptamani nu mai am 3G si pe edge merge rau de tot spre deloc, am stat sa iau o melodie de 3 mb vreo jumatate de ora )
Daca ai smartphone merge youtube si orice vtei tu si cu wnw ca mie imi merge.
mie pe N73 nu imi merge youtube prin browser, iar aplicatie nu am gasit pentru Os9.1 vad cu nu merge sa conectez alt telefon la internet prin bluetooth.
din cate tin eu minte , eu pe 95 foloseam mobitubia si emtube , ar trebui sa iti mearga si tie
pe htc td2 merge aplicatia youtube.cam nasol de setat netul de la cosmote.intr-un final am reusit sa fac sa mearga opera.internet explorer nu se conecteaza.
Am o problemă cu web'n'walk de la cosmote. În data de 11/ianuarie/2012 la ora 00:02:42 nu sa mai connectat(numai mers)si dimineata la ora 9:45 nici atunci nu a mers netul,nu stit care poate fi problema?
Scz, sunt 60 pagini am rasfoit un pic superficial. Am cateva intrebari, daca ma puteti ajuta as aprecia. Telefon cu Android, cartela cosmote, optiunea web'n'walk cu 3e. Functioneaza foarte bine. internet, skype, mess, fb.etc doar ca am instalat si viber si de aici intrebarile. Functioneaza la cineva Viber cu web'n'walk, oare de ce merge skype si viber nu. Au blcoat cei de la cosmote portule pe care le utilizeaza viber? Stiti careva ceva de optiunle internet pe cartela prepaid. Am vazut web'n'walk la *100# dar pe net mai erau ceva de genu Cosmote Mobile si Cosmote internet(bradband) sau ceva de genu. Cum pot vefica traficul efectual? Sau nu se poate?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.