iPhone 3G vs Toshiba TG01

2 610 vizualizări
57 răspunsuri
Dany_boy
MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006
23 decembrie 2009, 20:34:26
fiecare tine cu ce are in buzunar..eu daca am iphone..tin cu el..x daca are omnia tine cu omnia...etc...la urma urmei..la preturile pe care le au..toate sunt telefoane bune...dar...sunt facute de oameni..asa ca..daca stai sa i cauti defect..i gasesti..Eu sunt multumit de al meu phone(cu exceptia bateriei in zilele in care ma plictisesc si vreau sa ma joc...),asa ca..nu are rost sa il schimb.Ziceti ca e depasit de alte telefoane..corect..dar are totusi cateva caracteristici ce il face unic..si cine il tine in mana si se joaca pe el 2 ..3 zile..isi da seama de ceea ce zic.
Publicitate
Publicitate
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
23 decembrie 2009, 20:49:48 • actualizat 23 decembrie 2009, 21:56:14 (6 ori)
uitati aici un filmulet hd2 vs ihone3gs ,dar nu uitati este windows(o gramada de posibilitati!!!vedeti aici ce poate face acest dragon.display mai mare,este perfect la navigat si in plus nu are opera beta 2 care se misca de cu 10 procente mai bine ca 9.75 sau cat are hd2 din fabrica.camera e mult peste cea a lui iphone 3gs si mai sunt si alte plusuri.nu uitati este wm.gps pe iphone e slab.pe hd2 se conecteaza in 10 15 sec ,nu ca la iphone la care tre sa mergi cu masina 3 km ca sa se conecteze.mai trebuie spus ca hd2 are dublu blit(face o lumina extraordinar de mare) si are si mufa de 3.5 pt casti si ca are niste efecte in casti de te da pe spate.

http://www.youtube.com/watch?v=QmDmH8lEQJE

uitati aici si o comparatie intre interfete(clar bate hd2)

http://www.youtube.com/watch?v=0e-hqGbKSaI

uitati aici cum se vede un film pe hd2 si cum poti da inainte,inapoi si i poti face ce vrei plus ca l poti luat cu torent in 35 de min prin wi fi.fara recodari si batai de cap.conectari la pc,laptop etc.

http://www.youtube.com/watch?v=GzOOkGkvkgc
ia hd2 daca ai banii :)retineti.comparatia este cu 3GS,pe cel simplu il bate mar :))spr ca s au mai linistit spiritele.aceeasi viteza o are si tg01.
Maryus147
MW Lurker
291 mesaje
din 08/06/2009
15% warn
23 decembrie 2009, 22:00:58 • actualizat 23 decembrie 2009, 22:05:53 (2 ori)
ionutz_joe2009
Cred ca toti stiu de aici cat de proasta este camera de la terminalele HTC,hd2 nu scoate poze bune!Eu am iphone 3g,deci afara in lumina zilei,pozele sunt SUPERBE,lacrima,chiar daca are 2 megapixeli.La 3G's este mult mai buna are si functia touch focus,filmeaza foarte bine.Testat de mine!...GPS :)),macar ai probat vreodata sa vezi cum e GPS-ul la iphone? Ma conectez la sateliti in cateva secunde!...Plus ca depinde si de soft...si am de unde alege...TomTom,Navigon,Igo si mai erau vreo 2!.
Da HD2 are blitz,e foarte de ajutor pt a lumina,dar crede-ma ca daca vei face o poza noaptea,calitatea pozei va lasa de dorit,nu merita!E bun pt.luminat nu si pt poze.
Si sa stii ca si iphone are mufa jack de 3.5  ;)
Din primul video,Iphone 3g's a castigat la viteza internetului,HD sa tinut dupa el recunosc,deci,nu stiu ce ai vrut sa demonstrezi cu acel video.
In al 2-lea era vorba dspre utilitatea homescreenului...E ok ca la hd2 iti arata si cand e blocaht,ce mail/sms nou ai primit,dai "click" si te duce acolo,e bine.
La iphone este perfect oricum...slide to unlock si ai direct in homescreen tot ce iti trebuie,daca ai un sms/apel/mail/mms nou, iti arata,intri in el si gata.
La urma urmei,Iphone a fost primul cu ecran capacitativ,iphone a fost primul cu acel zoom foarte frumos (pinch to zoom),deblocatul etc....ei bine,Wm/celalalte firme..HTC mai nou,s-au luat dupa ei...au bagat deblocarea foarte asemanatoare,pinch to zoom,ecran capacitativ (la Wm,e cam nasol) la HD2 ai ecranul de 4.3 inch diag.,daca nu era asa,fara stylus era foarte greu de umblat.
HD 2 bate iphone 3g,dar nu cu mult,in schimb HD2 abia se tine dupa 3G'S!A demonstrat primul video dat de tine.

Acuma am vazut ca ai editat (iar)...Da ionutz_joe2009 se vad superbe,dar cum spuneai tu,alea sunt convertite! :))...chiar zicea tipul :)...si fara wifi nu iei tu un film in 35 min!...Il iei in cateva zile!...Poate e greu pt tine sa convertesti,e f simplu,calitatea audio/video e foarte buna,subtitrarea o faci tu cum trebuie,rezolutia la fel....

SCUZATI DE LUNGUL OFFTOPIC!
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
23 decembrie 2009, 22:15:13 • actualizat 23 decembrie 2009, 22:55:40 (5 ori)
da mi id ul tau de mess ca sa ti dau poze facute cu hd2 sau baga ionutz_joe2009.se vde pe roz din fabrica dar sunt niste fixuri si se vede perfect dupa aia.la mufa de 3.5 am gresit eu,si mi am dat seama dupa, n am mai editat.nu ti vine a crede ca e divx?cum daca eu vad filme divx pe tg01?depinde de film.sunt cate unele care se vad lacrima ,exact ca acolo si acolo e camera proasta.este divx ,omul nu a pus tcmp care vede subtitrare srt etc ci a recodat dvd ul cu tot cu subtritrare in divX,dar tot divX se numeste daca are subtitrarea integrat!!!.am plecat cu masina cu gps pe iphone si s a conectat dupa 3 km.am crezut ca e defect :))opera beta 2 il bate sigurpe iphone.am spus ca acolo era opera versiune veche!!!avand in vedere ca sunt cam la egalitate la net,h2 e putin inaite cu opera 10 beta 2(testat de mine merge mai bine beta 2 pe hd2),hd2 castiga prin faptul ca are multtascking si multe altele.nu mi ma zice ca iau filmul prin wi fi pt a asa il iei si u pe laptop ca sa l recodezi.e o prostie ce zici acolo ca iau filmul prin wi fi!!!eu scap de recodare si ii iau direct pe telefon.nu mai bate campii aiurea!eu in timp ce ma uit la film iau altul tot pe telefon,intru si i opera,ma uit pe net,scriu email,mesaje,dau telefon etc
Maryus147
MW Lurker
291 mesaje
din 08/06/2009
15% warn
23 decembrie 2009, 23:05:40 • actualizat 23 decembrie 2009, 23:38:53 (2 ori)
Da ionutz_joe2009,iei filmul cu viteza din cauza ca ai wifi,daca ai descarca prin internet orange,sau vodafone ce ai tu....descarci filmul in cateva zile....eu un film il iau in maxim 2-3 minute,encodatul dureaza o ora,o ora si ceva...si macar sunt sigur ca filmele se vad cristal...
Daca zici ca HD2 castiga prin multitasking...bai frate...am spus de nu stiu cate ori si nu numai eu...ca si iphone poate multitasking,sunt multe programe de genu,care imita perfect un multitasking normal!
Cred ca tu bati campii,ca eu ies afara in aer liber,deschid GPS-ul si se conecteaza foarte rapid.
Camera o fi buna,dar e de la HTC,camera aia de 5 e de 3.2.
Am vazut poze facute cu hd2  ;)...
Da ionutz...si eu ma uit pe net,scriu mesaje,etc...dar nu le poti face in acelasi timp,daor sa le tii deschizi,doar daca lucreaza o aplicatie,atat e de folos multitasking-ul...si daca voi avea nevoie...imi bag si eu! :)
Cu tot cu procesorul ala de 1 GHZ care tot il laudati,mai are si nevoie de nush ce soft ca sa se tina de 3G'S!!!
Gata! Eu am terminat...am facut un terci in topicul asta.
Si HD2 asta...a iesit cu destule probleme din fabrica...ba la speaker nush ce am auzit,ba la camera,plus ca Wm e plin de buguri...Noroc ca au rezolvat camera ca altfel era chiar culmea.Mai toate HTC-urile au avut multe bug-uri...si nu eu zic...utilizatori inraiti,fideli HTC!am vazut eu pe forumul asta.
iuliuli
MW Liker
72 mesaje
din 11/11/2009
24 decembrie 2009, 00:07:51
Si care e problema ca trage filmul prin wifi? nu inteleg?! Ce tu iti tragi fimlele in pc si le convertesti prin 3g? :lol:

Legat de gps pe iphone cu softul lui perfect sa stii ca nu mi-a gasit satelitii in igo sau navigon pana nu i-am facut update la 3.1.2 si pe urma dupa vreo 2 saptamani mi-au disparut toate scrisurile de sub iconite! :)

Hai sa nu mai aducem in discutie hd2, totusi topicul se numeste iphone vs toshiba.
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
24 decembrie 2009, 01:03:32
abandonez.sa si ia omul iphone,cica e cel mai bun telefon al momentului :)),asa zice marius.poate cand vom avea un proc de 2 3 ghz pe wm vom bate iphone,pana atunci cica nu s sanse.
Maryus147
MW Lurker
291 mesaje
din 08/06/2009
15% warn
24 decembrie 2009, 11:18:18
Eu nu am zis nicaeri ca e cel mai bun telefon al momentului,o fi HD2,are potential dar nu e folosit,cate s-ar putea face cu un procesor de un 1Ghz si 448 Ram,HD 2 cred ca si toshiba au tot ce trebuie ca sa faca multe lucruri,dar nu se fac,nu se apreciaza,ai potential pe degeaba,nu ai ce face cu el,pe cand la iphone uitate si tu ca nu se compara la partea hardware si cate face!Cu 400 mhz sau 600 mhz,128/256 Ram...cate se pot face,developerii au creat mii de aplicatii,au ajuns peste 100,000 de aplicatii si jocuri care imbunatatesc telefonul,poti face ce vrei,pt ca exista o aplicatie pt asta....deci nici 3G'S nu se compara la Hardware cu HD2 nici cu TG01,dar uitate ce rapid e,ce bine functioneaza,HD2 abia se tine la viteza internetului...si gandeste 600mhz vs 1ghz!

iuliuli....tie ce sa-ti mai spun....ai inteles un ra**t de acolo.
Am zis eu ca e vreo problema daca trage prin wifi?...am spus ca daca ar trage cu internetul normal,prin 3G ar scoate filmul in cateva zile,are noroc de wifi.are o retea a lui(banuiesc ca e a lui).
Legat de 3.1.2,nu e stabil sa treci la el,abia sa realizat jailbreak-ul,sunt probleme in privinta acestui firmware.3.0,nu ama vut nici o problema!merge perfect,GPS,tot.
Abandonez si eu,sper sa fie asa ca am mai spus odata si....
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
24 decembrie 2009, 11:30:55
Aici asa este,e adevarat ca WM nu isi foloseste potentialul la maxim! Hardware au dar software nu! Si aici nu e vina HTC sau Toshiba. Ci Microsoft! Toshiba o spun sincer ca au deviceuri foarte bune,eu unul nu am avut probleme absolut niciodata! Ma uit la la Nokiile cu Symbian cu procesoare de 300-400 si filmeaza lejer la VGA,pe cand la WM... imbatranesti numai pana apuca sa faca o poza! Este clar ca nu isi folosesc resursele la maxim! Si Toshiba G900 are accelerare grafica de la Nvidia dar nu exista driverii sau eu stiu ce naiba :death: Asa ca degeaba ai potential daca nu-l folosesti... Deci iPhone e de laudat ce poate face doar ca uneori se prea exagereaza. Indiferent cat de puternic ar fi ca raport putere-performanta,totusi are multe lacune comparativ cu WM! Eu la ora actuala as lua TG01 fara sa ezit,cu iPhone nu prea as avea ce face! Am incredere in calitatea japonezilor!
iuliuli
MW Liker
72 mesaje
din 11/11/2009
24 decembrie 2009, 11:38:11 • actualizat 24 decembrie 2009, 13:01:56 (2 ori)
Pai ce rost avea sa zici de 3-4 ori ca trage prin wifi, cine e atat de idiot sa traga filme prin 3g si sa dureze de 10 ori mai mult? Eu asta nu am inteles, si app. cine nu are in zilele astea retea wifi?

Legat de soft, eu pe 3.0 am avut probleme cu gps-ul, deabia dupa ce am pus un softul custom cu pastrare de jailbreak 3.1.2 mi-a mers. Alta mare problema a lui iphone e wifi, cunosc personal si am vazut o gramada de cazuri pe net cu probleme la wifi( wifi gri, iphone users stiu la ce ma refer)

L.E. ca sa fie toata lumea convinsa o sa fac eu un filmulet comparand viteza netului intre iphone si toshiba in scurt timp!
maryus147 hd2 pierde in filmuletul ala doar la rapiditatea incarcarii operei,3gs incarca mai repede safari,dar dupa ce incarca deschide mai repede paginile hd2 cu o secunda 2,se vede clar in ultimele doua teste.ce conteaza mai mult ca deschide mai repede programul de navigat ci o sec sau cat de repede navighiaza?si retine era opera veche,nu opera 10 beta 2.cu 3g nici nu merita facut testul ala ca 3g e mult mai lent decat 3gs.
clau
MW Addicted
1951 mesaje
din 18/06/2007
4 aprecieri
24 decembrie 2009, 14:40:36 • actualizat 24 decembrie 2009, 14:41:50 (1 ori)
Ba , deja exagerati cu opera aia...zici ca cine stie ce minune e...si ce daca se misca excelent ? Credeti ca pe iPhone nu se poate pune sau ce ? :) Lol...asta chiar e tare.

opera browser iPhone edition
iuliuli
MW Liker
72 mesaje
din 11/11/2009
24 decembrie 2009, 15:24:15
NU se poate pune, cel putin in momentul de fata nu se poate, inca nu a aparut versiunea pentru iphone si oricum din cate am vazut, daca o sa apara, o sa apara pentru versiunea de opera 9.5. Ei bine, intre opera 9.5 si 10 e o diferenta uriasa, tocmai am facut un mic test intre opera 9.7 si 10 si ghici ce?! Opera 10 incarca site-urile mult, mult mai repede!

@clau, vezi ca e o sectiune REGULIAMENT, daca l-ai citit, reciteste-l, daca nu, citeste-l, vezi ca o sa gasesti o portiune care face referinta la cuvinetele "ba" bah" "mah" "fah" :)
clau
MW Addicted
1951 mesaje
din 18/06/2007
4 aprecieri
24 decembrie 2009, 17:53:40 • actualizat 24 decembrie 2009, 17:54:50 (2 ori)
@iuliuli stai linistit, am citit de 2 ani regulamentul acela... :) Si acolo scrie "este indicat".

Ontopic, Safari bate orice browser...nu stiu cum se comporta opera 10 deci nu pot face o comparatia.

PS:Nu vreau sa o iei ca pe o critica,nu am nimic cu nimeni.Craciun Fericit !
Înapoi la Versus
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 15 ani
dylo89
Începător
Ultimul acum 15 ani
clau
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 49% ⋅ 66
Au votat 136 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.051⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!