iPhone 3G vs Toshiba TG01

2 614 vizualizări
57 răspunsuri
clau
MW Addicted
1951 mesaje
din 18/06/2007
4 aprecieri
21 decembrie 2009, 19:26:51
iPhone clar.NET SUPERIOR...face tot ce face hd2/tg01 si multe altele in plus.
Publicitate
Publicitate
Maryus147
MW Lurker
291 mesaje
din 08/06/2009
15% warn
21 decembrie 2009, 20:10:29
Clau iphone are software-ul care e peste WM...care sincer,eu am avut Omnia si WM asta e praf! PUNCT...totusi,tg01 si hd2 aman2 sunt cu mult peste iphone la partea hardware,dar din moment ce WM e praf,asa cum e el si plus ca aplicatiile si jocurile sunt PRAF,iphone castiga,degeaba ai hardware puternic daca nu ai la ce sa il folosesti!
Iphone ce are? 400 MHZ ARM (ARM e cel mai bun fata de qualcomm,marvel) si 128 RAM doar cu atat,dar cu software-ul lui,bate tot!
Apropo,mai bine un WM decat NOKIA!
iuliuli
MW Liker
72 mesaje
din 11/11/2009
21 decembrie 2009, 23:10:01
Fi serios hd2 si iphone?! Nici nu are rost sa discutam pe tema asta!!!

Ok, sa facem o comparatie pe partea de software. Oare ce posesor de Iphone poate face urmatoarele: descarca-ti un mp3 de pe net in Iphone. Descarca un divx direct de pe un torrent in Iphone si uita-te la el cu tot cu subtitrare, sau macar descarca orice torrent!!! Salveaza un contact pe sim. Intra in acelas timp pe mess si pe browser. Inregistreaza-ti toate convorbirile pe care le ai. Conecteaza un mouse, o tastatura, un stick la Iphone :) Un file explorer pentru Iphone sa vada absolut tot ce ai pe telefon exista? Pune alta tastatura pe Iphone, alt browser, alt dialer, alta interfata! Taie si seteaza un mp3 ca ringtone direct de pe telefon. Ei bine astea sunt chestii de baza la un telefon si Iphone habar nu are de ele!!!!! Am avut iphone, 3g si 3gs si cunosc destul de bine sofware-ul si singurul capitol unde castiga in fata lui WM este stabilitate.

Vad ca tot aduci in discutii jocurile, ei bine si pt WM exista emulatoare de play station, NES, Gameboy, SNES deci de jocuri nu-i problema!
wurdulak
MW Addicted
2320 mesaje
din 11/02/2006
30% warn
Symbian
21 decembrie 2009, 23:20:59
iphone nu are 400, ci vreo 600. Iar Marvell face pe restul doua la un loc. :))
iuliuli
MW Liker
72 mesaje
din 11/11/2009
21 decembrie 2009, 23:37:27
Iphone 3g are procesor de 400 mhz si 3GS de 600 de mhz.

In concluzie cine vrea sa isi inlocuiasca cat de cat desktop-ul sau laptop-ul va recomand toshiba tg01 sau orice alt device cu WM.
Maryus147
MW Lurker
291 mesaje
din 08/06/2009
15% warn
21 decembrie 2009, 23:57:19 • actualizat 22 decembrie 2009, 00:00:20 (2 ori)
iuliuli ... Daca cunosteai asa de bine iphone-ul trebuia sa sti ca se poate schimba interfata in multe feluri,complet diferita se poate,asa sa o customizezi un pic se poate cu winterboard :),tastatura se poate schimba prin teme,multe teme :) din cydia.;)...De ce sa descarc un divx direct de pe torrent? sa stau 4 zile sa descarc un film,bag 10 filme pe iphone intr-o zi si gata :)....Exista file explorer,sa vezi absolut ce ai in telefon,orice fisier...dar ce bine cunosti iphone...gasesti in cydia vreo 2 aplicatii de genu,ifile de ex.......parca se putea sa inregistrezi si convorbiri,se pot multe oricum,poti seta sa blochezi un numar,in timpul unei convorbiri sa bagi sunete(aeroport,masini etc.) , poti sa faci in asa fel "sa te sune cineva" defapt nu te suna nimeni,e chiar folositoare cateodata  :D...Mare chestie ca nu pot salva un nr. pe sim,faci un backup la iphone si gata...Si ca sa stii....multitasking-ul este foarte posibil si practic,se gasesc cateva aplicatii de acest gen  ;)...nu stiu daca poti conecta o tastatura,un mouse,poate prin adapter sau nu stiu...in schimb poti controla pc cu iphone-ul,ai mouse,tastatura direct pe iphone,il poti folosi drept telecomanda,te uiti la un film,pui pauza cu telefonul :)
NU pot taia ringtone si sa editez,in schimb pot intra pe net sa imi iau cate ringtonuri vreau (sunt site-uri speciale) :)...Daca vreau sa ascult un mp3 si nu il am in telefon,intru pe youtube si ascult orice mel vreau :)
Aplicatiile si jocurile mi se par foarte importante,sunt atatea aplicatii care fac atat de multe lucruri,sunt foarte folositoare,exista aplicatii pt orice!
Emulatoare?...Am vazut destule,pot sa spun ca sunt foarte naspa,mai mult sa arate ca se poate,ca in rest,controalele sunt naspa...Nu se compara!
Wurdulak,am avut Omnia cu Marvel de 624 Mhz,cu tot cu cel mai bun ROM,mergea sucks :(...Iphone cu ARM 400 mhz se misca mult mai bine.
Iuliuli HD2 e foarte bun recunosc,arata bine,are hardware foarte puternic dar mi-as fi dorit un OS mult mai bun,la ce are HD2 nu se apreciaza si nu se ia in seama,daca s-ar apuca calumea sa se faca aplicatii,jocuri pt. HD2 ar fi peste orice iphone,dar asa...doar ca pot conecta tastatura,mouse...am torrent si descarc film si muzica...e ok dar e degeaba,nu e mare lucru...
iuliuli
MW Liker
72 mesaje
din 11/11/2009
22 decembrie 2009, 00:33:40
1.Deci iphone nu site de torrent. Ai uitat sa specifici ca trebuie si sa convertesti filmele, iphone nu site de divx. Cat converteti tu un film si pana il copiezi in telefon, eu il iau de pe torrent fara batai de cap!
2. Tastatura schimbata (gen finger keyboard spb keyboard etc.) complet nu doar 2-3 culori.
3. Ifile vede doar softul.
4. Backgrounder din cydia e doar o imitatie tampita de multitasking care pune pauza aplicatiei, nu ruleaza in background.
5. Interfata schimbata ma refeream la ceva de genul intre htc sense si spb 3.5 pe WM nu doar cateva iconite schimbate si un dock din cydia.
6. Nu poti inregista sub nicio forma comvorbiri pe Iphone punct!
7. fake call e o tampenie!
8. blacklist exista si pt. WM.
9. Poti controla pc cu iphone se numeste iremote si din cate imi aduc aminte functioneaza doar pe mac. Remote desktop exista si petru WM.
10. eu nu vreau o anume melodie ca ringtone, de exempu una romaneasca, sigur nu o sa o gasesc pe net speciala ca ringtone pt. Iphone.
12. Si WM are youtube dar totusi cu WM. pot downloada orice de pe net in device, iphone nu poate.
13. Chiar cunosc cam tot despre iphone!

IN CONCLUZIE TOSHIBA TG01 POATE INLOCUI ORICAND UN DESKTOP, IPHONE E DEPENDENT DE DESKTOP!!!!
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
22 decembrie 2009, 00:51:14 • actualizat 22 decembrie 2009, 01:24:13 (4 ori)
ia ti hd2.crede ma,este cea mai buna varianta!am tg 01,dar hd2 este peste tg01 desi are acelasi procesor.hd2 are o camera super,mai buna ca a lui i900,filmeaza super bine.are fratele meu hd2 ,este fff stabil,un reset nu i a dat ,nu i s a blocat niciodata,are un soft extraordirar de stabil!!!are si dublu blit,zici ca e xenon de masina.faci poze noaptea si cand le vezi zici ca s facute pe zi.iphone este deja un telefon invechit ca generatie,tg01 gace poze ca 3gs,hd2 face poze clare si nu ti dai seama ca s facute cu telefonul!!!poate o sa pun poze,nu o sa va vina sa credeti.inca ceva...este o ilizue procesorul din iphone.acceleratorul grafic face tot in jocuri,nu procesorul!!!aici da...i au pus un accelerator f performant.hd2 are cea mai buna interfata,player ul audio este superb,cel de poze este cel mai bun(mai bun decat resco photo manager).interfata ,cea mai buna,nu degeaba se chinuien cei de pe xda in disperare s o implementeze in romuri(e atat de complexa si nu se poate face cab).acum depinde de ce vrei sa faci cu el.daca nu te pricepi deloc la wm si nu vrei sa inteti ia ti iphone.iphone si daca vrei jocuri cu grafica f buna.daca vrei ceva sa tina loc de laptop ia cu incredere hd2.eu hd2 vroiam sa mi iau ,dar mi am luat tg01 pt ca intelesesm ca hd2 apare in 2010.
Maryus147
MW Lurker
291 mesaje
din 08/06/2009
15% warn
22 decembrie 2009, 01:13:23 • actualizat 22 decembrie 2009, 01:17:55 (3 ori)
Eu am auzit de un client torrent pt iphone dar nu m-am interesat prea mult,se numeste torrentula,nu prea vad utilitatea unui torrent pe telefon,dar este si pt iphone daca tot veni vb.
Poti baga VLC care stie avi,divx :)
Eu convertesc un film intr-o ora,o ora si...si filmele numai bine,mi le fac la rezolutia telefonului,vad filmul al o calitate video/audio mare si fontul subtitrartii il aleg eu... Tu vrei sa spui ca descarci un divx de vreo 700 mb in 2 ore?...Dar scoti cu 1 mb/s cu telefonul?Trebuie sa stai cu torrent-ul deschis 3-4 zile pana il descarci!
Tastatura,o poti schimba calumea,nu doar culoarea,am vazut eu in cydia cu ochii mei. :)
"ifile vede doar softul"...da ce ar trebui sa vada?Daca filmez cv cu cycorder,ifile vede filmuletele si le pot vedea,daca am primit cv cu ibluetooth merge sa deschid poza/melodia ... ce ar trebui sa mai vada?
Backgrounder e veche de acum!,daca nu am insel paraca era prima aplicatie de gen,lucrurile s-au schimbat,au aparut altele,mai bune,multiflow era un dintre ele daca imi amintesc bine.
Interfata,nu sunt genul sa fac in asa fel sa arate telfonul meu ca altul...mi se pare aiurea...am auzit de multe aplicatii care schimba in tot felul iphone-ul mai mult sau mai putin,pt customizat asa cum e el se poate,dar si total,poate o fi existand teme cu ce zici tu dar nu vad rostul,era o tema vista tin minte si altele...se poate customiza foarte bine.
Fake call nu e neaparat o tampenie,daca esti intr-o conferinta,te poti scuza ca "te suna cineva" asta ar fi un exemplu.
Pun pariu ca blacklist e mai bun pe iphone,nu compara calitatea aplicatilor de pe iphone cu cele de pe WM.
Da exista si iremote,dar exista acum Air Mouse PRO,poti controla PC cu o conexiune la internet,nu mac-ul,poti sa ai si windows si orice :)
Daca vrei o melodie romaneasca ca ringtone...a da...o cauti pe youtube...si era un tutorial cum sa ai o melodie de pe youtube ca ringtone.
Si iphone poate downloada de pe net destule,pot downloada pt ca este in cydia un plug-in numit "Safari downloader"...si pot descarca o melodie,intru cu ifile o ascult....sau descarc un videoclip...care deobicei sunt mp4...si il pot viziona/asculta...
Mda WM si youtube,niciodata nu am rezolvat calumea youtube-ul pe WM si am cautat si am incercat foarte multe metode si daca reuseam,ba se incarca foarte greu un videoclip de 1 min...ba calitatea video/audio era praf
Iphone se descurca mai bine la asa ceva.
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
22 decembrie 2009, 01:34:04
marius147 eu pri wi fi cu tg01 iau cu torent un divx de 700 mb in cam 35 min.ia cu viteze intre 300 si 400 kb/s.
Maryus147
MW Lurker
291 mesaje
din 08/06/2009
15% warn
22 decembrie 2009, 01:46:25
Cu wi-fi da,fara,nu.
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
22 decembrie 2009, 01:52:14
dar u filmul ala cand il iei pe pc ca sa l convertesti cu ce il iei?prin vodafone ???cu cartela din tel?
iuliuli
MW Liker
72 mesaje
din 11/11/2009
22 decembrie 2009, 01:57:33 • actualizat 22 decembrie 2009, 02:03:59 (4 ori)
nu compara iphone-ul cu fostul tau omnia, s-au schimbat lucrurile intre timp, windows 6.5, alte versiuni de programe, youtube-ul stock de pe tg01 functioneaza perfect si calitatea este uimitoare. Am incercat VLC nu se compara nici 30% cu Core Player + ca multe filme merg sacadat, eu nu il consider player . Uiti o chestie, vorbim de WM care stie de ADEVARATUL multitasking + performantele hardware ale ppc-ului tg01 si in timp ce stau pe mess, net, youtube etc imi iau filmul. Tg01 ajunge undeva intre 3-500 kb/s si filmul e gata in mai putin de o ora :) Nu exista sub nicio forma multitasking real pe iphone! Vista theme, huh, crede-ma ca e mai buna interfata standard, deoarece iti apar iconitele gen vista dar doar de forma :lol: Despre fake call nu ai cum sa-mi schimbi parerea si pun pariu ca muti au aceiasi parere ca si mine(app aplicatia exista si pentu WM) Blacklist face acelas lucru, nu ma intereseaza calitatea ci functionalitatea programelor, si intr-adevar iphone are aplicatii de calitate, gen piatra aia pretioasa virtuala,aplicatie care costa 1000 de euro, interesant!. Air mouse pro o exista, insa din toshiba poti face direct desktop(tastatura, mouse, etc fara niciun driver pus separat). Clitatea audio de pe youtube e mult sub a oricarui mp3.
verdes
Începător
16 mesaje
din 22/12/2009
22 decembrie 2009, 16:02:32
TG01 iti recomand, e cu mult pest Iphone. Despre HD2 nu stiu, nu mi-a cazut in mana nici unul pana acum. Bafta!
Publicitate
Publicitate
Hotoman
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
Symbian
22 decembrie 2009, 17:15:03
Iphone . Mulți îl critică fără să-l cunoască sau din ură că nu și-l permit și că e foarte popular :lol: iphone e un fel de google chrome 4 iar țoshiba i.e. :lol:
Înapoi la Versus
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 15 ani
dylo89
Începător
Ultimul acum 15 ani
clau
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 49% ⋅ 66
Au votat 136 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.065⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!