Zapp - discutii generale
4 838 vizualizări
230 răspunsuri
Linkuri topic "Zapp - discutii generale"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri

As dori sa renunt la abonamentul de la orange si as vrea sa intru pe zapp. Vreau sa vad si parerile voastre pro si contra inainte de a face pasul acesta. Postati daca sunte-ti multumiti sau nu de serviciile oferite!

MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri

Am inteles ca la abonamentul de 10 usd ai 500 min in retea cu oricine, oricand. Nu stiu daca au si ceva optiuni pt wap

MW Addicted
1759 mesaje
din 28/06/2005

Gandeste-te bine, in primul rand iti trebuie alt telefon care sa mearga pe CDMA, si in plus odata facut abonament la ei greu mai renunti la el, iar daca totusi reusesti sa renunti la el dupaia nu mai ai ce face cu acel terminal deoarece ei nu au serviciu preplatit, deci gandeste-te bine inainte sa faci pasul asta mai ales daca nu ai nevoie de internet mobil la viteza mare.
http://djgsm.info new wap chat portal
[img]http://djgsm.info/mbsem.jpg[/img]
[img]http://djgsm.info/mbsem.jpg[/img]

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
01 noiembrie 2005, 14:49:57 • actualizat 01 noiembrie 2005, 14:50:31 (1 ori)
Pro:
-minute multe
-mail2sms gratuit-atentionari prin sms in momentul in care primesti mail in casuta postala
-ieftin sa vb mai ales in retea
Cons:
-clauza de reziliere -tre sa asnunti cu 60 de zile inainte
-telefoane nu prea bune
-probleme la semnal(atat la telefoane-receptie,cat si la semnalul retelei)
-prea putine telefoane,non-SIM
-nu te mai suna nimeni pe ZAPP(esti in afara retelei).acum pe Orj tot ai cu cine sa vb.
-cat castigi cu minutele ieftine din retea dai pe convorbiri in afara retelei.
-minute multe
-mail2sms gratuit-atentionari prin sms in momentul in care primesti mail in casuta postala
-ieftin sa vb mai ales in retea
Cons:
-clauza de reziliere -tre sa asnunti cu 60 de zile inainte
-telefoane nu prea bune
-probleme la semnal(atat la telefoane-receptie,cat si la semnalul retelei)
-prea putine telefoane,non-SIM
-nu te mai suna nimeni pe ZAPP(esti in afara retelei).acum pe Orj tot ai cu cine sa vb.
-cat castigi cu minutele ieftine din retea dai pe convorbiri in afara retelei.

MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri

Mda aveti dreptate, dar sunt tot mai nemultumit de orange. Cativa prieteni au trecut pe Zapp. Am vazut la ei unele tel prevazute cu loc pt sim si sunt unele zvonuri cum ca ar aparea si cartela de zapp de la anu. Dar sunt deocamdata doar zvonuri

MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri

Am gasit un abonament care e teapa pe fata. Se cheama zapp 14 all. Cica poti vorbi in zapp cu 14 centi pe min iar taxa de conectare 5 centi pe apel. Teoretic primul minut ar fi 19 centi, dar din pacate si restul minutelor se taxeaza cu 19 centi

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
06 noiembrie 2005, 17:20:15
singurul care merita la Zapp e 500 Anytime.dar trebuie sa ai oameni in retea cu care sa vb.

MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri

Abonament la zapp = Tzeapa

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
06 noiembrie 2005, 18:07:40
nici chiar....imi aduc aminte cand s-a liberalizat piata telecom din .ro si au aparut primii reselleri de cartele go2call Voip.vorbeam de la PC in strainatate cu 3,5 centi/fix.
eu plateam in Connex in orele de varf 30 centi.....
sunam de pe dial-up,calitatea era acceptabila,trebuia sa repet...dar in fine,ne descurcam.
cat dai ,atata face.dar la pretul ala nu poti sa nu fi multumit.
asa e si cu Zapp.ai 1 cent in retea Anytime.daca ai cu cine vorbi
)
eu plateam in Connex in orele de varf 30 centi.....
sunam de pe dial-up,calitatea era acceptabila,trebuia sa repet...dar in fine,ne descurcam.
cat dai ,atata face.dar la pretul ala nu poti sa nu fi multumit.
asa e si cu Zapp.ai 1 cent in retea Anytime.daca ai cu cine vorbi

MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri

Am inteles ca ei nu pun baza pe apeluri, ci pe date. Dau importanta mai mare netului, dar si acolo au punctele lor slabe. Doar cateva localitati mari din tara au net asa cum trebuie, restul lasa de dorit

zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
285 aprecieri
06 noiembrie 2005, 20:17:19
Cracku, netu la Zapp e destul de scump deci nici din aceasta perspectiva nu merita doar pt cei care au bani de aruncat.

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri

poate spune cineva mai precis ce tarife au la date?
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612

MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri

Aveau un abonament luna trecuta (era o oferta) cu 38 usd aveai 100 ore. Viteza la download era de 2,4 mb/sec. Dar din pacate doar cateva orase mari din tara se puteau bucura de viteza maxima. La Arad din pacate semnalul e prost si calitatea serviciilor lasa de dorit

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
16 decembrie 2005, 22:14:39
ca fapt divers:era un tip pe bursa.gsm.rol.ro care vindea un abonament de date la Zapp cu trafic nelimitat pe la 4 milioane.cred ca era un angajat ZAPP .deci se poate

MW Luver
109 mesaje
din 25/09/2005

Viteza de 2.5mb/s e ipotetica si nu se refera la download...in fine nu prea ma pricep la chestiile de internet. Eu pe EVDO am o viteza de download de aprox 20-25kB/s (acoperire evdo este doar in resedintele de judet,iar eu stau in Mioveni pe langa Pitesti) iar pe 1x viteza este de 7-12kB/s.Banuiesc ca in Pitesti viteza creste considerabil. Am abonament cu 15h incluse cu 19$/luna,iar dupa consumarea orelor incuse tariful este de 2c/min(sper sa nu ma insel).Daca vrei viteza iti trebuie modem z010 care este dedicat pt date si nu poti efectua apeluri sau sms(eu z010 am). Astept sa implinesc anul si o sa trec la prepay ca sa nu pierd modemul iar net nelimitat o sa iau de la romtelecom.Parerea mea e ca daca ai nevoie doar de mobilitate zapp-ul te avantajeaza.
[img]http://www.filehost.ro/hotlink/184493_windows-mobile3-logo.JPG[/img]
Înapoi la Zapp
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.