display n82
482 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "display n82"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Lurker
361 mesaje
din 25/12/2008
06 decembrie 2009, 14:20:39
va salut! Cum fac diferenta dintre un display original si unul "compatibil" made in china? Cineva mi-a spus de culori, luminozitate etc. Dar dupa codul de pe spate cum recunosc ca e original?am observat ca la cel original codul de pe spate este imprimat mai spre centru si pe mai multe linii. La cel compatibil codul e pozitionat jos si pe o singura linie.este adevarat ce am observat? Dupa ce alceva mai pot deosebi? Va multumesc!

Începător
7 mesaje
din 30/08/2009
07 decembrie 2010, 13:16:43
Eu am un n82 si tind sa cred ca are display compatibil deci nu este original.
Am observat ca atunci cand intra ceasul de la screensaver nu se vede aproape deloc decat atunci cand este lumina foarte puternica pe cand la un amic de al meu tot cu n82 cumparat de nou i se vede perfect acel ceas, aceiasi treba am observat-o si la un e51 la care i-am inlocuit eu display-ul cu unul neoriginal.
Am observat ca atunci cand intra ceasul de la screensaver nu se vede aproape deloc decat atunci cand este lumina foarte puternica pe cand la un amic de al meu tot cu n82 cumparat de nou i se vede perfect acel ceas, aceiasi treba am observat-o si la un e51 la care i-am inlocuit eu display-ul cu unul neoriginal.
07 decembrie 2010, 14:51:25
Asta cu codul e poveste.Ce-i impiedica pe chinezi sa-l pozitioneze ca cel original? E ca faza aia: "daca pe tricou nu scrie pe eticheta Originals inseamna ca nu e original".Ca sa fii sigur ca iei unul original apelezi la cei cu greutate in acest sistem de componente, cum sunt cei de pe www.gsmnet.ro .Eu chiar anul trecut am comandat la N82 un display; diferenta dintre compatibil si original e de vreo 40-50ron, deci nu e un capat de tara.
Înapoi la Nokia
Topicuri similare
›

relu
acum 5 ani
23
4 514 vizualizări
›

addelaroxana
acum 7 ani
19
1 697 vizualizări
›

PhenNnom
acum 7 ani
3
304 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.