Cand folosesti colturi rotunjite, trage guid-lines pe marginile documentulu ca sa fii sigur ca nu depasesti cu un pixel cand tragi shape-ul cu sounded rectangle tool. Am vazut in cateva semnaturi ca ai depasit un pixel in partea stanga. Tot ca masura de securitate, poti micsora cu 1-2 pixeli shape-ul folosind direct selection tool.
Cand vrei sa faci animatii din mai multe imagini in care colturile nu sunt la fel, deseneaza un shape cu colturile dorite, iar imaginile pune-le ca "si" clipping mask. Si nu uita sa faci fade si de la ultima imagine catre prima ca sa nu fie tranzitia "cut".
Cand faci colturile, cauta sa nu depasesti 10px la radius. Nu da un erfect foarte bun... asta am invatat-o de la paginile web. Si daca vrei sa faci shape in shape, in care al 2-lea sa fie mai mic ca sa dea senzatia unei margini, micsoreaza radiusul cu 2-3 px (depinde de marime si de cat de mic e shape-ul secundar fata de primul) la cel de al 2-lea. O sa formeze o rama mai draguta si uniforma. Poti obtine efect dragut si din aplicarea unui stroke interior cu cateva efecte.
am mai spus ca nu sunt expert si este loc de invatat mai mult dar as fi recunoscator daca ai da un link catre un tutorial video (la sfaturile tale) ca sa inteleg mai bine.. ca unii termeni nu ii stiu/inteleg si caut de nebun prin photoshop. mersi
Nu stiu din pacate un tutorial pentru ce am spus mai sus! Ar trebui sa fac eu unul... dar timpul nu ma prea lasa! O sa caut sa schimb asta cat de curand!
Blandu, in ce program ti-ai facut semnatura ? ma refer nu la imaginile care o compun, ci la gif in sine. Nu este pixelat deloc, cum sunt gif-urile in general, zici ca e facut in flash.
Alecs, l-am facut in Photoshop CS4. Are un modul de animatie destul de avansat (ii lipsesc insa anumite functii).
Faptul ca nu este pixelat se datoreaza faptului ca nu am folosit gradiente sau tranzitii de culoare complicate. Trebuie sa tii cont de proprietatile unui fisier gif (max 256 culori si transparenta 0 sau 100% fara trepte intermediare.
salut tuturor!!!! am si eu o mica provocare pentru voi..... dupa aceasta imagine http://img340.imageshack.us/img340/6/kakaleite.png sa faceti una cu HAGI, aceleasi dimensiuni sa fie, sa scrie undeva in stanga pe la mijloc HAGI, cu un font mai "special", si in dreapta jos (un font caligrafic daca se poate!!!) sa scrie mast3rush(nickname'ul meu)! bafta! sper sa ma puteti ajuta!
si mai am o mica intrebare.....am o poza...o oarecare poza....cu mine de exemplu....si vreau sa scot din acea poza numai personajul, nu si mediul inconjurator...folosesc CS3....ma ajuta careva? bafta!
10 decembrie 2009, 01:41:32 • actualizat 10 decembrie 2009, 02:25:37 (2 ori)
uite ai poza asta(as dori in jurul lui hagi sa fie culoarea alb...)..... http://ifotbal.gsp.ro/wp-content/uploads/2008/01/gica-hagi.jpg poate o sa reuseasca cineva va rog frumos....si poate imi explicati si mie mai amanuntin cum il scoateti numai pe hagi din poza asta! bafta! ms!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.