Propun ca in acest topic sa discutam despre scanner-e. Am cautat si nu prea am gasit nimic despre asta pe MobileWave, deci banuiesc ca nu exista deja un topic cu subiectul asta.
Si acum intrebarea mea...
De cateva zile am cumparat un scanner si am fost foarte bucuros sa vad ca e suportat de sane, sub Linux.
Problema e ca... Atunci cand scanez la rezolutii mici, acel "flash" (habar n-am cum ii zice) lumineaza intermitent. Cu cat cresc rezolutia scanarii, cu atat creste frecventa cu care clipeste acel flash. Nedumerirea mea e daca e normal sa se intample asa sau daca scanner-ul nu se va strica din cauza acelei intermitente. Pe Windows nu m-am jucat prea mult cu el (cat sa ii fac proba) deci nu am idee cum functioneaza sub acest sistem de operare
Scanner-e
262 vizualizări
0 răspunsuri
Linkuri topic "Scanner-e"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Înapoi la PC Stuff
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.