Port tunneling pt Torrenti...
854 vizualizări
9 răspunsuri
Linkuri topic "Port tunneling pt Torrenti..."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Luver
173 mesaje
din 21/04/2008
21 octombrie 2009, 21:51:08
sunt student si stau in camin iar c**** astia au oprit toate porturile mai putin cele de navigare... as vrea sa pot downloada si eu un film, un joc ceva... asa ca as vrea sa fac o conectiune prin SSH problema e ca am gasit pe net dar nu am reusit deloc... daca stie cineva dintre voi faceti un mic tutorial asa mai easy pt toata lumea...

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
22 octombrie 2009, 00:33:34 • actualizat 22 octombrie 2009, 00:34:02 (1 ori)
Iti trebuie un server ssh sau poti folosi un program platit pentru asta. Sunt mai mult dar am un lapsus in ceea ce priveste numele lor momentan.
Ar trebui sa mearga... dar nu te astepta la viteze mari!
Ar trebui sa mearga... dar nu te astepta la viteze mari!

Admin
2438 mesaje
din 29/07/2008
47 aprecieri

Raspunsul la intrebarea ta : Bluenet,sau Vampix.Vezi ca exista topicuri dedicate pt cele doua.
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype

MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
22 octombrie 2009, 01:16:51 • actualizat 22 octombrie 2009, 01:19:50 (1 ori)
Lasa naiba vampix, ca mor astia care stau pe Orange cu vampix, daca te legi tu cu lan-ul. Cea mai buna solutie ramane Your Freedom. Tutorialul l-am pus pe topicul dedicat http://www.mobilewave.ro/forum/topic-771.html parca e pe ultima pagina, e ceva mai mare, sa nu setezi proxy-ul si port-ul de orange, in rest urmezi pasii de acolo, app iti trebuie un cont platit daca vrei o conexiune calumea prin tunel, versiunea free iti permite o banda de 64kb/s.
Porturile acelea sunt inchise dintr-un motiv bine intemeiat, daca vor descarca toti de pe torrent va pica reteaua din 5 in 5 minute.
Porturile acelea sunt inchise dintr-un motiv bine intemeiat, daca vor descarca toti de pe torrent va pica reteaua din 5 in 5 minute.

MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri

Cea mai buna solutie este asta :
Instalezi symtorrent,iti tragi telu la incarcator ca consuma f mult si ramai repede fara baterie,intri pe un torrent gen piratebay si accesezi linku de torrent apoi automat se deschide symtorrent si incepe distractia.
Foarte important orange are o oferta pe prepay ( young ) la 10 euro cu internet nelimitat,ce iti va permite sa faci orice pe internet.pe langa asta iti da si 2000 minute+sms in retea+50 minute nationale.
Eu zic ca daca activezi wapu cu 3.5 euro si o oferta de minute cu 4 euro + platesti serviciile de tuneling esti mult in dezavantaj decat varianta mea.poti descarca si de pe hub.uri nu doar torrenti.sau daca vrei poti face retea prin symsmb si lua orice de la un telefon sau pc.succes
Instalezi symtorrent,iti tragi telu la incarcator ca consuma f mult si ramai repede fara baterie,intri pe un torrent gen piratebay si accesezi linku de torrent apoi automat se deschide symtorrent si incepe distractia.
Foarte important orange are o oferta pe prepay ( young ) la 10 euro cu internet nelimitat,ce iti va permite sa faci orice pe internet.pe langa asta iti da si 2000 minute+sms in retea+50 minute nationale.
Eu zic ca daca activezi wapu cu 3.5 euro si o oferta de minute cu 4 euro + platesti serviciile de tuneling esti mult in dezavantaj decat varianta mea.poti descarca si de pe hub.uri nu doar torrenti.sau daca vrei poti face retea prin symsmb si lua orice de la un telefon sau pc.succes
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian
[img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
[img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]

MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
22 octombrie 2009, 11:54:48 • actualizat 22 octombrie 2009, 11:55:28 (1 ori)
N-ai inteles, el sta intr-un camin studentesc, iar adminul a oprit porturile. Lui ii trebuie o banda destul de mare la tunel. La orage mi se pare o porcarie sa dai 10 euro pentru pachetul ala, ai ~ 31 de ore si nu prea ai cand sa le vorbesti, lor le convine, nu mai zic de sms-uri ca daca am minute nu mai dau sms-uri.
@slave2anubis daca adminul de retea e mai tanar 30-37 de ani vorbeste cu el sa va deschida porturile dupa ora 00:00 cand traficul e mult mai mic. Asa era si la noi anul trecut, dar vad ca acum le-a lasat deschise, se mai plang unii ca nu le merge bine www-ul.
@slave2anubis daca adminul de retea e mai tanar 30-37 de ani vorbeste cu el sa va deschida porturile dupa ora 00:00 cand traficul e mult mai mic. Asa era si la noi anul trecut, dar vad ca acum le-a lasat deschise, se mai plang unii ca nu le merge bine www-ul.

MW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
22 octombrie 2009, 14:14:38
am aceiasi problema...numai ca la noi sunt toate porturile blocate,netul merge prin proxy...

MW Luver
173 mesaje
din 21/04/2008
22 octombrie 2009, 19:10:47
deci eu sunt student... si stau in camin... vreau sa iau si eu un film o muzica ceva.... si nu pot vb cu adminu ca ii un dobitoc si jumate... el are principile lui si numa vrajeala pe capu lui... si e cam habarnist anyway...
am mai incercat cu tutorialuri de pe net dar is exagerat de complicate... miam facut cont pe dyndns.com si am facut un host acolo... plm ca am facut sa imi meraga https... pe portul 433 dar nu am reusit sa fac serverul de openssh...
am mai incercat cu tutorialuri de pe net dar is exagerat de complicate... miam facut cont pe dyndns.com si am facut un host acolo... plm ca am facut sa imi meraga https... pe portul 433 dar nu am reusit sa fac serverul de openssh...

MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
27 aprecieri
22 octombrie 2009, 20:58:20
Si eu am avut problema asta cand stateam la camin. Am incercat multe metode dar n-a mers nimic bine. Am lasat-o balta si luam de pe retea caminului ce gaseam
...

Înapoi la Rețelistică
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.