Fane,am postat eu in topic cateva adrese. TIP:cand dai un chiul,fugi la un net cafe si da un google cu 'carduri memorie'.vei gasi precis ce te intereseaza.
Geopsi: Cauti cu google in lb .ro. Gasesti ce te intereseaza,faci un cont,pui date corecte-nume,adresa,tel . Dai comanda,ti-o trimit acasa sau la posta-faci plata ramburs.
ma,da esti culmea. Si cand o afla mami ca dau atatia bani pe prosti mai mi-o lua alt tel de craciun?nu cred. Tre sal iau din magazin. Ca asa am gasit la eurogsm,la internity dar doar de max 256 si nu aveau in magazin,doar online.
24 octombrie 2005, 23:43:13 • actualizat 24 octombrie 2005, 23:52:29 (1 ori)
MiniSD SanDisk de 512Mb (pentru Spv) cu adaptor pentru SD, acum 4 luni la Germanos, 1.940.000 ROL. Acum se gasesc si mult mai iftine. Calitate foarte buna, functioneaza excelent in telefon, camera foto digitala si pe card reader.
Scuze geopsi,nu mi-am dat seama ca esti nemultumit de Symbianul tau Legat de card,te poti duce la Depozitul de Calculatoare/Flamingo/ETC si sa comanzi.achiti 30% avans,te suna ei cand ajunge.fara parinti.bine asa?
Vmario de unde ai luat cardu? Din ce magazin/oras? Ca vreau sa-mi iau si eu unul mai mare si ce am vazut la internity sunt cam scumpe fata de ce zici u!
25 octombrie 2005, 15:32:02 • actualizat 25 octombrie 2005, 15:34:17 (1 ori)
@claudel & geopsi,de la gl am luat.Daca va decideti sa luati dati un pm,si va ajut.Si aici am gasit la alte firme aceleasi tipuri dar f scumpe.Asta e singurul loc unde e mai ieftin.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.