Salut , azi mi-a aparut si mie prima problema la omnia de cand il am de vreun an si 2 luni ..
Problema e in felul urmator :
Aveam hndsfree connectat suna cineva , scot castile vorbesc la tel dupa care cand introduc din nou handfreeul sa ascult niste muzica ceva sa intamplat :
-la casti se aud doar frecventele inalte (si mult mai incet ca inainte) vocea ori nu se aude ori se aude sub forma de sunete digitale cam ca cele de la un modem (valabil pt convorbiri, radio, video, mp3 etc ), la speakerul telefonului se aude foarte bine la fel ca inainte .
Am incercat cu alte casti, am dat soft reset la tel , hard reset , nimic nu a rezolvat problema .
Daca a mai auzit cineva de problema asta sa imi zica si mie cum se poate rezolva.
Multumesc,
Sunet samsung omnia help
515 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "Sunet samsung omnia help"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
13 mesaje
din 14/08/2009
27 septembrie 2009, 00:30:37
[quote name="arisgigi" time="26-09-2009 12:39:47"]
Salut , azi mi-a aparut si mie prima problema la omnia de cand il am de vreun an si 2 luni ..
Aveam hndsfree connectat suna cineva , scot castile vorbesc la tel dupa care cand introduc din nou handfreeul sa ascult niste muzica ceva sa intamplat :
-la casti se aud doar frecventele inalte (si mult mai incet ca inainte) vocea ori nu se aude ori se aude sub forma de sunete digitale cam ca cele de la un modem (valabil pt convorbiri, radio, video, mp3 etc ), la speakerul telefonului se aude foarte bine la fel ca inainte .
Am incercat cu alte casti, am dat soft reset la tel , hard reset , nimic nu a rezolvat problema .
Daca a mai auzit cineva de problema asta sa imi zica si mie cum se poate rezolva.
Multumesc,
Incearca cu alte casti.
Ma refer la prelungitorul
care vine cu ele de acolo e problema.
De vina e mufa(s-a facut un scurt ceva prin ea)
Incearca cu un alt set de casti originale de omnia
DAR cu tot cu adaptorul lor.
Multumesc,
Incearca cu alte casti.
Ma refer la prelungitorul
care vine cu ele de acolo e problema.
De vina e mufa(s-a facut un scurt ceva prin ea)
Incearca cu un alt set de casti originale de omnia
DAR cu tot cu adaptorul lor.

Începător
6 mesaje
din 29/12/2008
27 septembrie 2009, 20:47:21
se pare ca e o problema cu potentiometrul de volum de pe hands free am desfacut hendsfreeul unde e volum controlul si am legat direct cu castile si merge acu ramane de vazut ce imprvizatie o sa lipesc pe acolo
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.