Sunet samsung omnia help

515 vizualizări
2 răspunsuri
autor subiect #1
arisgigi
Începător
6 mesaje
din 29/12/2008
26 septembrie 2009, 12:39:47
Salut , azi mi-a aparut si mie prima problema la omnia de cand il am de vreun an si 2 luni ..
Problema e in felul urmator :
Aveam hndsfree connectat suna cineva , scot castile vorbesc la tel dupa care cand introduc din nou handfreeul sa ascult niste muzica ceva sa intamplat :
-la casti se aud doar frecventele inalte (si mult mai incet ca inainte) vocea ori nu se aude ori se aude sub forma de sunete digitale cam ca cele de la un modem (valabil pt convorbiri, radio, video, mp3 etc ), la speakerul telefonului se aude foarte bine la fel ca inainte .

Am incercat cu alte casti, am dat soft reset la tel , hard reset , nimic nu a rezolvat problema .

Daca a mai auzit cineva de problema asta sa imi zica si mie cum se poate rezolva.

Multumesc,
Publicitate
Publicitate
mihaidenis
Începător
13 mesaje
din 14/08/2009
27 septembrie 2009, 00:30:37
[quote name="arisgigi" time="26-09-2009 12:39:47"]
Salut , azi mi-a aparut si mie prima problema la omnia de cand il am de vreun an si 2 luni ..
Problema e in felul urmator :
Aveam hndsfree connectat suna cineva , scot castile vorbesc la tel dupa care cand introduc din nou handfreeul sa ascult niste muzica ceva sa intamplat :
-la casti se aud doar frecventele inalte (si mult mai incet ca inainte) vocea ori nu se aude ori se aude sub forma de sunete digitale cam ca cele de la un modem (valabil pt convorbiri, radio, video, mp3 etc ), la speakerul telefonului se aude foarte bine la fel ca inainte .

Am incercat cu alte casti, am dat soft reset la tel , hard reset , nimic nu a rezolvat problema .

Daca a mai auzit cineva de problema asta sa imi zica si mie cum se poate rezolva.

Multumesc,

Incearca cu alte casti.

Ma refer la prelungitorul

care vine cu ele de acolo e problema.

De vina e mufa(s-a facut un scurt ceva prin ea)

Incearca cu un alt set de casti originale de omnia

DAR cu tot cu adaptorul lor.
autor subiect #3
arisgigi
Începător
6 mesaje
din 29/12/2008
27 septembrie 2009, 20:47:21
se pare ca e o problema cu potentiometrul de volum de pe hands free am desfacut hendsfreeul unde e volum controlul si am legat direct cu castile si merge acu ramane de vazut ce imprvizatie o sa lipesc pe acolo
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cikyu
acum 10 ani
5
383 vizualizări
PROBLEMA SUNET SAMSUNG OMNIA I8000 în Samsung  
Deschis de Adrian21 ⋅ acum 10 ani
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 14 ani
arisgigi
Începător
Ultimul acum 14 ani
arisgigi
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 65
Au votat 135 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.020⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!