In pachetul standard ai 3 luni de internet gratuit la pretul de 220 ron, iar prin intermediul celor 2 cartele de 10 euro bucata, mai poti beneficia de inca 2 luni de internet. In total ai 5 luni de internet.
E chiar ata de greu de inteles si interpretat un text in limba romana?
Pentru informatii suplimentare suna la Relatii Clienti!
Asta oficial, ca neoficial ai net pe perioada nedeterminata, sistemul de taxare nu este implementat. Orice cartela de internet 3G ai avea, indiferent din ce oferta in momentul de fata netul este gratis si nelimitat, nici sa vrei nu poti platii pentru el. Asa ca e la alegerea ta ce vrei sa faci cu acele 2 cartele, sa le vinzi sau sa vorbesti de pe un nopay, dar daca nu se implementeaza sistemul de taxare in urmatoarele 3 luni netul il vei avea gratis in continuare.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Asta oficial, ca neoficial ai net pe perioada nedeterminata, sistemul de taxare nu este implementat.
Dar setari internet pentru telefon nu sunt?
Oare daca am deja cartela 3G care a venit cu un telefon, o merge netul pe ea moka, daca tot zici ca nu e sistemul implementat? Nu am telefon decodat ca sa o incerc...Si daca as vrea sa activez netul pe ea, unde trimit mesaj?
Da, pe orice cartela 3G de la Zapp netul merge moka. Ce cartela cu telefon ai insa ? Ca Zapp nu a vandut niciodata telefoane 3G/cartele 3G+telefon, doar modemuri. Netul pe cartelele 3G merge by default, nu trebuie sa il activezi, mesajele si vocea nu merg pe 3G, nu apare nici logo-ul operatorului/semnalul pe ecran, dar netul merge. La setari pui doar la apn internet la user si parola tot internet sau lasi necompletat.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
17 septembrie 2009, 02:44:34 • actualizat 17 septembrie 2009, 02:48:06 (1 ori)
Ete ca a vandut si telefoane cu sim. M-a sunat o duduie prin mai parca si mi-a zis ca pot cumpara telefon cu sim 3G si platesc doar simul, cu 4 euro initiali. Telefonu e din ala simplu,Z168, dar pe cartela scrie 3G,nu stiu cum vine asta. Si daca bag simul in alt tel(Z320) o citeste, apare si semnalul, si reteaua, si tot.
la zapp`u asta e nasol cu traficul! folosesc si eu tot zapp! am facut cam 5 gb trafic si in timpul traficului care lam avut de 5 gb imi mergea cu 500kbs - 2 mb. Acum ajunge maxim la 50 kbs
Am luat o cartela de date de cu modem (Z025a high speed modem Evolution A) in sfarsit , am fost la cosmote ca sa inlocuiesc cartela cu un microsim pt Ipad. au zis ca nu au inca microsimul sa revin in decembrie )) Am scos cartela am taiat-o si am transformat-o in microsim am bagat-o in ipad... mi-a cerut pinul am deblocat-o .. NO Service. Apn, User Password . nu stiam cu ce sa completez am gasit pe net apn :internet si restul gol , am incercat am restartat nimic. am sunat la cosmote m-au intrebat numarul cartelei si mia zis ca e zapp. (Am citit am inteles ca a fost preluat pt licenta 3G) ok , Cellular Data este On, apn setings (am incercat internet, zapp,wnw, etc doar la prima la toate si toate combinatile intre ele la care m-am gandit . la Carier era pe Automatic am lasat sa caute retea a gasit vodafone etc etc si fosta retea zapp 2206 sau cat e nr ala. am bifat manual, nimic.Daca intru la General/About/ network unde in dreapta scrie Not Available si sageata dreapta/scrie Sim not provosioned.
Cartela am taiat-o bine pt ca altfel nu imi mai cerea pinul (pe care il cere de fiecare data cand restartez ipadul) am avut cartela de data la vodafone mi-o vedea ca retea dar nu am avut net pana nu am fost la ei sa aflu Apn. nu stiu cum sa il setez. are idee cineva pana maine cand sun la zapp?
Am sunat la Zapp mi-au spus ca Apn este zapp restul liber, cartela e buna chiar daca am taiat-o daca imi cere pin alte informati nu pot sa imi ofere ca nu ofera suport pt ipad , respectiv mac. .. am incercat cartela pe modemul ei si functioneaza.. are cineva idee cum sa configurez cartela pt iPad?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.