pe serverele speed,faci mult prea usor lvl ,practic in 3-4 zile ajungi la maxim
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cine imi spune si mie sau macar imi da un torrent de unde sa iau wow care sa mearga pe serverele pirat, cum ar fi echonet de exemplu. Va rog frumos, ca doar maine imi vine fibra si sa am ce sa ma joc.
12 septembrie 2009, 12:07:07 • actualizat 12 septembrie 2009, 12:10:02 (1 ori)
sakalitu 11-09-2009 08:03:48
Cine imi spune si mie sau macar imi da un torrent de unde sa iau wow care sa mearga pe serverele pirat, cum ar fi echonet de exemplu. Va rog frumos, ca doar maine imi vine fibra si sa am ce sa ma joc.
pentru echonet ai nevoie de king lich.
tocmai am trecut de level 30 pe echonet...merge altfel treaba de acum
si am vazut o droaie de playeri lvl mic...incepe sa vina lumea...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Daca vreti un server de wow cu putine buguri trebuie sa jucati pe http://xtreme-wow.com/. Mentionez ca sunt player, nu gm sau admin... Nu este un server romanesc dar cred ca merita pentru ca eu sunt foarte pretentios cand caut servere, iar acesta l-am testat si mi-a placut mai mult decat restul... Motivul pentru care fac reclama este ca vreau sa aduc playeri romani pe acest server. Stabil, versiune 3.1.3, functioneaza toate spelurile, toate instantele heroice din northrend scriptate blizzlike, Wintergrasp scriptat. Sunt playeri cam putini (120-170) de aceea ratele sunt mari inca (10x), insa este un server blizzlike. Suport maxim playeri online: 3000.
pe echo merge bine treaba la auction house ca sunt multi. vinzi iteme in prostie...pentru levelul meu stau mai bine cu goldul decat pe oficial... am vazut lume milogindu-se pt 30 gold. eu am acum 400+.
lvl 37
22 septembrie 2009, 09:17:43 • actualizat 22 septembrie 2009, 09:18:40 (1 ori)
shark nu pot sa-ti dau add ca joci cu allly. eu sunt for the horde
lvl 38,azi dimineata dupa verificat casuta.... 560 gold !!! am niste helms de cum le pun cum se vand toate...
btw,face cineva saci de 20 sau de mining de 28 slots?
Aaaa tu esti hordac ) ? Tre sa-l mai lucrez si pe warrior-ul de pe echonet,ca tot la lvl 20 mi-a ramas ) ! Dar azi fac 40 pe spidernet cu warlock-ul )!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.