31 august 2009, 14:04:52 • actualizat 31 august 2009, 14:11:01 (2 ori)
M-am gandit sa deschid acest topic pt toti utilizatorii de telefoane cu cel mai nou symbian.
Samsung i8910 Omnia HD, Nokia N97, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 5230, Nokia 5233, Nokia 5235, Nokia C6, Sony Ericsson Satio...
salut prieteni,am gasit o aplicatie..tema nici nu stiu cum sa ii zic.ati reusit vreunul dintre voi sa instalati windows 7 Gdesk pe telefon?sau daca stiti va rog sa ma ajutati si pe mine.are multe fisiere pe acolo,dar nu stiu sa sa fac...unde si cum sa instalez. am sa pun un link daca vreti sa le descarcati si voi...
04 aprilie 2010, 08:37:38 • actualizat 04 aprilie 2010, 08:38:47 (1 ori)
merge slick, opera(direct de pe site),mobi xplore este peste x-plore ala si arata mai multe chestii, free unrar, rocket talck-o porcarie dar merge, dog wistle merge dar fara efect, singura chestie pe care am observato de la cainele meu e o privire de compatimire, parca imi zice, ce mai e porcaria aia de piuie si nu ma lasa sa dorm
Si ca joc singurul e racing thunder. Ma ziceti si voi ce aveti! Ah, eu d eluat le am de pe mobile9.com
Ce player folositi pentru .avi? Eu am avut smartmovie dar nu mai merge l-am reinstalat .am incercat si alte versiuni dar degeaba...momentan folosesc un ucplayer dar merge sacadat...vreo sugestie?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.