25 august 2009, 23:09:22 • actualizat 25 august 2009, 23:10:22 (1 ori)
Buna seara! Am si eu nevoie de un sfat. Vreau sa imi cumpar un laptop si nu prea am idee ce sa aleg. Pretul sa fie maxim 20mil, si va fi folosit cam pentru toate Pana acum am gasit: Acer EX5630G-583G25Mn MSI VX600X-065EU Asus PRO55SR-AP051
Din ce am citit Acer-ul se cam incalzeste, si ar avea ceva probleme cu driverele; de MSI nu am gasit pe cineva sa se planga, iar Asus-ul are memorie cam putina si fsb, mai mic(667), fata la celelalte care au 800(nu prea stiu ce ii fsb...dar am inteles ca ii bine sa fie cat mai mare ) Eu as alege MSI-ul pentru ca am vazut la altcineva....alt model....dar mergea foarte bine. Voi ce ma sfatuiti? ce sa aleg dintre astea?....sau are careva o idee mai buna? Multumesc!
25 august 2009, 23:22:50 • actualizat 25 august 2009, 23:23:12 (1 ori)
In primul rand te sfatuiesc sa nu cumperi de la mediadot. Nu sunt prea seriosi, am o comanda in pending de 1 luna cred In al doilea rand. Vrei jocuri? Si daca da, cam ce jocuri? Dupa mine, cam asta ar fi un criteriu... Ca sa stii ce placa video sa alegi. In rest toate sunt cam la fel
Eu posed un Msi Gx610 si sunt foarte multumit de el
25 august 2009, 23:29:13 • actualizat 25 august 2009, 23:44:53 (2 ori)
A mai luat o ruda de a mea de la mediadot...dar direct de la ei de la sediu...si nu au fost probleme Jocuri nu as juca prea cine stie ce, dar, fiind student si in chirie mai trebuie sa pierd vremea cu ceva. ...eventual vreun fifa, ceva nfs... Tu ce imi recomanzi?....vad ca ai tot MSI...sa merg si eu tot pe MSI?
LE: sau sa merg pe Acer?...ca vad ca multi mi-l recomanda :-?
Asa m-am tzapit eu cand mi-am luat laptopul, nu am avut grija ce placa video are si nu merge nici fifa pe el, degeaba am dat 26 de milioane ca are procesor core 2 duo, 4 giga ram, hard mare, baterie cu autonomie mai buna si vrajeli din astea ca nu am ce prea face pe el !
Si cand laptopul e un "desktop replacement". Din cate am inteles, Icecreamman cam asta ar vrea. Sfatul meu e sa iti alegi un laptop in functie de buget si de lista aceasta de benchmarkuri.
LA placa video la ce te referi c a nu te-ai uitat...de care ar fi mai buna?
Nici nu am prea stiut atunci cand l-am luat ! Am vazut ca e de 256mb si am zis ca e buna! Faza e ca placa asta e tare necunoscuta de jocuri si nu prea le are cu textura, pixel shader, si astea! Am prieteni care au acer-uri cu placi video tot 256 si procesoare mai slabe ca al meu dar le merg bine jocuri ca max payne, cs source, si altele, care la mine nu merg dar placile de pe aceruri sunt intel gma sau ceva de genul si sunt compatibile de gaming oleaca, dar sis mirage 3 asta de pe siemens-ul meu,nici naiba nu stie ce e )
parerea mea ca laptopul nu e pt jocuri. Pc.ul e sfant.Lapotop e pt programe , documente , eventual filme.
Cam gresesti.Sora mea are un Acer Aspire 9630 ,intel core duo 2175,4gb ram,hdd 500gb,nvidia 9600 Gt placa video etc.A dat 600 euro pe el in italia.Cu configuratia asta nu se va plange ca nu merg jocuri noi,cel putin inca un an daca nu 2
26 august 2009, 00:36:37 • actualizat 26 august 2009, 01:03:38 (2 ori)
Laptopul nu o sa fie un "desktop replacement" total Dar printre exemene si cursuri mai trebuie si alta ocupatie
LE: MSI-ul ala din primu post are placa video ATi Mobility Radeon HD 3410 de 512mb(118 in top) iar Acer-ul are ATI Radeon HD 3650 tot 512mb(73 in top), ambele dedicate...dar nu m-as lua doar dupa placa video
LE2: ce ziceti? sa merg pe acer...ca vad ca daca ma uit mai mult pe net tot ii mai gasesc cate o problema la modelul asta...ceva problema cu display-ul
26 august 2009, 09:42:00 • actualizat 27 august 2009, 00:31:31 (1 ori)
eu am Acer Extensa si n-am nici o problema cu el. Mai bine iti cumperi notebook dupa placa video, poti adauga ram sau hard disk mai mare, dar placa video nu poti.
Dell la pretul asta si cat de cat bun nu am gasit Pana la urma am de ales intre astea doua: -msi vx600x -msi ex630x Mi s-a recomandat cel cu 4gb ram si placa video Nvidia, ca ar fi seria 9xxx si ca ar fi foarte buna. Dar nu l-as lua doar pentru asta..si nu stiu cum ii serie mai buna daca in testele de benchmark era destul de slab cotata Si mai are si procesor AMD....despre care n-am auzit prea multe lucruri bune Celalalt MSI VX600X...avea mai multe puncte la benchmark Voi ce parere aveti? Oare ce sa aleg? ...ca astazi trebuie sa ma decid
27 august 2009, 00:25:10 • actualizat 27 august 2009, 00:27:48 (1 ori)
n-am incredere in MSI, eu as alege Acer sau Dell cu o placa video cat mai buna, pe parcurs poti sa mai adaugi ram si hdd, eu sunt multumit de Acer-ul meu, e firma serioasa n-am avut probleme cu ei nici cu driverii.
Acer, i-ati acer, eu am asus, crede-ma regret atata de mult ca mi-am luat asus.. sunt multumit cum isi face treaba, dar apar probleme la deschiderea "clapei" scartaie, are joc etc etc etc, e al doilea asus cu (,)care am probleme de genul. si eu acuma ma orientez tot spre un Acer
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.