12 octombrie 2005, 10:30:05 • actualizat 12 octombrie 2005, 10:30:44 (1 ori)
Multa lume nu stie,dar,pt rezilierea contractului,e nevoie de o instiintare prealabila,trimisa cu 60 de zile inainte de scadenta,catre serviciul relatii clienti. In caz contrar,esti fortat sa mai ramai un an in retea
Si aceasta este o metoda de a retine clientii in retea. Vi se pare normal sa fii fortat sa mai ramai un an tinand cont ca este contrar dorintei tale acest lucru?Multi dealeri nu te atentioneaza asupra acestei clauze din contract.... Astept pareri
Astea-s capcane intinse de toti operatori mobili!Dar parca asta e prea de tot!La orange daca nu ii anunti cu o luna inainte iti prelungesc contractul doar cu o luna.
12 octombrie 2005, 11:51:14 • actualizat 12 octombrie 2005, 11:54:00 (1 ori)
La Cnx i-am anuntat cu 1 zi inainte de emiterea facturii(ab avea mai mult de 1an)si de implinirea unui nou an in retea... Operatoarea n-a avut cum sa ma convinga sa raman,am primit imediat sms cu 'Bine ati venit la Cartela CNX' sau asa ceva si asta a fost tot.
N-am nimic impotriva unor astfel de clauze. Nu-ti convine, nu te abonezi, dar nu e normal ca la semnarea contractului sa nu ti se spuna care sunt conditiile de reziliere! Hai sa fim seriosi! Nu sta nimeni sa citeasca tot contractul inainte de semnare!
Da asa e. Daca uiti sa anunti din timp ca vrei sa reziliezi, automat se prelungeste cu un an contractul. Zicea cineva ca e anti constitutional. Eh nu e din moment ce titularul contractului a semnat contractul; din momentul ala te obligi sa respecti prevederile contractului. Nu e anti constitutional, eventual anti "moral". Nu uitati telefonia mobila e o afacere ca oricare alta. Obiectivul aducerea de venituri pe care din pacate ii cheltuie france telecom respectiv orange franta si vodafone uk. Ne mandrim cu retelele noastre dar ei se mandresc cu banii romanilor. Bani care ies din tara si e vorba de miliarde euro anual
Cineva spunea ca nu citeste tot contractul:De ce? Daca semnez ca prostu' suporti consecintele si intr-o buna zi te poti trezi ca ti-ai donat si casa (nu radeti ca au fost cazuri)!Cu alte cuvinte masori de zece ori si tai o singura data!
15 octombrie 2005, 06:46:52 • actualizat 15 octombrie 2005, 06:52:55 (1 ori)
Dpdv legal, clauza respectiva este permisa. Se poate invoca dolul(eroarea) in care te poti afla in momentul semnari contractului (daca ai fi stiut de clauza nu ai fi semnat) dar e greu de dovedit un astfel de viciu de consimtamant. Odata semnat, contractul devine legea partilor. MARE ATENTIE LA ORICE CONTRACT PE CARE IL SEMNATI!!!
lol. Eu am stat inca un an in plus la Zapp ca nu stiam exact conditiile de reziliere. Dar pana la urma am scapat de reteaua aia infecta. Imi place cum se milogesc la sfarsit operatorii sa te mai tina in retea. Sunt ca niste catelusi!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.