Nu au treaba cu wirelessul de la computer sau router, nici cu ip. Nu sunt camere ip astea. Sunt wireless, transmit pe o anumita frecventa si atat. Ai nevoie de un receptor cu acea frecventa.
O sa vezi ca pe ele scrie 1,2,3 sau 4, care reprezinta canalul, iar receptorul ala are si el butoane cu aceleasi cifre. Apesi pe 2 si vezi imaginea de la camera cu 2 pe ea.
De asemenea nu o sa poti vedea la sistemul ala imaginea de la toate 4 simultan, ci doar cate una rand si posibilitatr de rotire a canalelor, adica 5sec camera 1, 5sec camera2, s.a
m.d.
Sisteme de supraveghere/alarme
2 501 vizualizări
35 răspunsuri
Linkuri topic "Sisteme de supraveghere/alarme"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

CleanUP Crew
2432 mesaje
din 10/03/2006
186 aprecieri

MW Addicted
3963 mesaje
din 05/08/2008
94 aprecieri

Am preceput. 
Recapitulam...Receptorul colecteaza ce se transmite, si e legat prin cablu usb de PC, si prin programul lui schimba canalele si prin programul lui poate salva pe pc videoul rezultat. Nu stie sa arate/imparte displayul in patru imagini ptr. fiecare cam?
Camerele cu ce sunt alimentate?
Mai vreau sa te intreb ceva *Relu. Sigur ai vazut fake camuri care au incorporate sistem de detectia miscarii/motion, si te urmaresc prin rotire. Am cazut ca nu sunt scumpe. Se poate folosi smecheria de motion si mechanismul si sa schimb partea de fake cu o camera ca aceasta de ex.? Camuri adevarate cu urmarire sunt ireal de scumpe...
Note: Posts were merged

Recapitulam...Receptorul colecteaza ce se transmite, si e legat prin cablu usb de PC, si prin programul lui schimba canalele si prin programul lui poate salva pe pc videoul rezultat. Nu stie sa arate/imparte displayul in patru imagini ptr. fiecare cam?
Camerele cu ce sunt alimentate?
Mai vreau sa te intreb ceva *Relu. Sigur ai vazut fake camuri care au incorporate sistem de detectia miscarii/motion, si te urmaresc prin rotire. Am cazut ca nu sunt scumpe. Se poate folosi smecheria de motion si mechanismul si sa schimb partea de fake cu o camera ca aceasta de ex.? Camuri adevarate cu urmarire sunt ireal de scumpe...
Note: Posts were merged
Stau pe net
[url]http://109.96.116.47[url]
[url]http://109.96.116.47[url]

CleanUP Crew
2432 mesaje
din 10/03/2006
186 aprecieri
27 august 2012, 07:49:26
Nu stiu daca prin usb. Ce am luat eu e mai simplu, e doar receiver si iti da semnalul video si audio(da, au si microfon) pe iesire rca, adica semnal analogic, nu digital. Asta de pe okazii, pt ca e si dvr, e posibil sa faca si ce presupui tu.
In legatura cu aia cu motion tracking, poate merge ce vrei tu, dar pana nu iei una sa incerci, nu ai de unde sa sti.
Camerele astea sunt destul de simple si mici daca le scoti din carcasa aia. Stiu pt ca am desfacut una sa leg o antena mai buna in locul celei standard. Avand asta in vedere cred ca poti monta una in aia cu rotire.
Alimentarea lor se face cu transfomatoare de 9v sau baterii de 9v daca vin si cu cablu pt asta.
In legatura cu aia cu motion tracking, poate merge ce vrei tu, dar pana nu iei una sa incerci, nu ai de unde sa sti.
Camerele astea sunt destul de simple si mici daca le scoti din carcasa aia. Stiu pt ca am desfacut una sa leg o antena mai buna in locul celei standard. Avand asta in vedere cred ca poti monta una in aia cu rotire.
Alimentarea lor se face cu transfomatoare de 9v sau baterii de 9v daca vin si cu cablu pt asta.
27 august 2012, 13:17:15
Relu am luat o aplicatie free pe Android, imi facea din mobil o camera ce puteam sa o accesez printr-un simplu link. Insa era conditia ca Ip-ul la care se conecteaza mobilul sa fie acelasi cu cel care accesez linkul.
Je

MW Addicted
3963 mesaje
din 05/08/2008
94 aprecieri

Începător
1 mesaje
din 23/10/2014
23 octombrie 2014, 18:07:24
Buna
Iti recomand sistem de alarma paradox wireles, am achizitionat unul saptamana trecuta si la un pret foarte ok are si imunitate la animale site-ul este www.sistemebrio.ro
Iti recomand sistem de alarma paradox wireles, am achizitionat unul saptamana trecuta si la un pret foarte ok are si imunitate la animale site-ul este www.sistemebrio.ro
Înapoi la Gadgets
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.