ok man...cand ajung acasa,am sa si incerc @smek3rul da....memoria mica mi plina,iar x-plore,l-am bagat pe mass memorty dar tot nu merge....imi da eroarea de mai sus...
22 septembrie 2009, 22:08:06 • actualizat 22 septembrie 2009, 22:08:32 (1 ori)
pana la urma,am facut altcumva am dezinstalat ceva de prin memoria telefonului,iar acum am 6 mb liber ):P dar am in continuare acei 82 mb de mesaje,iar x-plore nu il pot instala ca nu am certificat
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
18 august 2011, 00:10:13 • actualizat 18 august 2011, 00:10:52 (1 ori)
o vara de a mea..cu un tel luat din italia.reteaua 3. si are o problema...blitzu staa permanent aprins,orice ce as face nu se stinge, numai daca scot bateria se stinge, ledu sta aprins si daca telefonu este oprit . I-am schimbat product codul...adica l-am debranduit .dupa care am bagat ultima versiune de soft si tot degeaba,i-am dat hardreset si nimic, am incercat sa-l opresc de la setarile camerei si nimic....desi daca fac poza cu blitz lumineaza mai tare si isi face treaba. ies din cameara ledu ramane aprins.,opresc tel. ramane aprins,numai daca scot bateria se stinge. ce parere va dati? e problema hardware?
Mai mult ca sigur. Astfel de simptome au telefoane scapate in apa. Acum ceva ani aceeasi problema am avut un prieten cu un 6230 scapat in apa- Ramanea ledurile de la taste aprinse chiar si cand telefonul era stins.
19 august 2011, 20:52:32 • actualizat 19 august 2011, 20:54:44 (1 ori)
E o varianta..dar nu cred ca ma lasa sa desfac tel....si nu ma bag la telefonu lu altu,am incercat sa-i explic....darrrr.femeile.... las ca merge si asa..cu ledu aprins...dar chestia e ca m-a spart cu o faza...."E rau ca ma tine 3 zile acum..ca inainte ma tinea 2 saptamani", cand am auzit ...am lasat-o balta. Oricum i-am schimbat product codul,i-am bagat ultima versiune de soft si incepu sa se miste ceva mai bine...fata de cum era branduit de cei de la TREE si se misca infect.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.