Ce stiti despre My Lucky Number?
542 vizualizări
13 răspunsuri
Linkuri topic "Ce stiti despre My Lucky Number?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
8 mesaje
din 11/03/2009
09 iulie 2009, 22:17:39
Poate sunt eu mai blonda, d'aia nu inteleg ce e cu concursul asta. L-am gasit pe konkurs.ro (am castigat odata o camera foto si de atunci cred ca sunt dependenta de recomandarile lor). NU inteleg de ce nu este promovat pe vodafone.ro daca este concursul lor. Eu asa gandesc ca ar fi normal. Mi-e sa nu fie vreun site de fishing care iti fura cine stie ce date. Voua cum vi se pare concursul asta? E pe bune? Pot sa ma bag? Imi cam face cu ochiul laptopul ala de 10".
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
09 iulie 2009, 22:22:14
vodafone isi promoveaza concursurile prin portalul lor...
好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
09 iulie 2009, 22:22:37
daca nu e nimic cu trimis SMS la suprataxa...nu cred ca e ceva serios.
pur si simplu premiile sunt de kko ,pentru o companie ca vodafone.
comparativ...orange dadea cate o masina pe zi la un sms de 1 euro.
Cred ca astia aduna mailuri ca sa vanda mai departe cuiva adresele sa umple cu spam.
pur si simplu premiile sunt de kko ,pentru o companie ca vodafone.
comparativ...orange dadea cate o masina pe zi la un sms de 1 euro.
Cred ca astia aduna mailuri ca sa vanda mai departe cuiva adresele sa umple cu spam.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
972 mesaje
din 06/06/2005
Windows CE
09 iulie 2009, 22:22:41
Testam chiar acum!
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Flying... ArkAngel! MobileWave
Vizit my Hi5 account
Ex Codyms
Vizit my Hi5 account
Ex Codyms
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
09 iulie 2009, 22:24:58
http://www.google.ro/search?q=my+lucky+number+site%3Avodafone.ro&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:en-US:unofficial&client=firefox-a
Nu stiu ce sa zic... Dar sincer nu cred ca e un concurs organizat de Vodafone, asa cum scrie pe site-ul concursului
Nu stiu ce sa zic... Dar sincer nu cred ca e un concurs organizat de Vodafone, asa cum scrie pe site-ul concursului
MW Addicted
972 mesaje
din 06/06/2005
Windows CE
09 iulie 2009, 22:29:10 • actualizat 09 iulie 2009, 22:35:02 (2 ori)
Mi se pare a fi o mare teapa! Ma mai interesez.
RE: Pare a fi o mare colectare de date personale!
LE: Daca e un concurs vodafone, de ce scrie "nu conteaza reteaua... bla, bla, bla..., hai ca-i usor"?
Ceva e tare suspect!
RE: Pare a fi o mare colectare de date personale!
LE: Daca e un concurs vodafone, de ce scrie "nu conteaza reteaua... bla, bla, bla..., hai ca-i usor"?
Ceva e tare suspect!
Vizit my Hi5 account
Ex Codyms
Vizit my Hi5 account
Ex Codyms
好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
09 iulie 2009, 22:40:19
raspuns final : TZEAPA .
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
972 mesaje
din 06/06/2005
Windows CE
09 iulie 2009, 22:54:59
Asta e mama tuturor tepelor!
Vizit my Hi5 account
Ex Codyms
Vizit my Hi5 account
Ex Codyms
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
10 iulie 2009, 10:18:06
www.myluckynumber.ro este hostat cu ip-ul 80.86.107.129.
80.86.107.129 IP address location & more:
IP address: 80.86.107.129
IP country code: RO
IP address country: Romania
IP address state: Bucuresti
IP address city: Bucharest
IP address latitude: 44.4333
IP address longitude: 26.1000
ISP of this IP: iNES GROUP SRL
Organization: Infra-AW
Host of this IP: ebill.vodafone.ro
ebill.vodafone.ro IP address location & more:
Host of the IP: ebill.vodafone.ro
Host IP: 80.86.107.129
A saracit Vodafone chiar ata de tare, incat nu-si mai permit servere si ip-uri dedicate?
80.86.107.129 IP address location & more:
IP address: 80.86.107.129
Host of this IP: ebill.vodafone.ro
ebill.vodafone.ro IP address location & more:
Host of the IP: ebill.vodafone.ro
Host IP: 80.86.107.129
A saracit Vodafone chiar ata de tare, incat nu-si mai permit servere si ip-uri dedicate?
Începător
8 mesaje
din 11/03/2009
10 iulie 2009, 11:25:44
Gata, am deslusit partial enigma. Da, concursul apartine lui Vodafone. Gandul de pe urma m-a facut sa dau telefon la relatii cu clientii (da, stiu, asa trebuia sa fac de prima data). Mi s-a explicat ca Vodafone a optat pentru niste metode de marketing mai putin conventionale. D'aia nu apare si pe site-ul mare. A zis ceva de Facebook, dar n-am inteles prea bine. Ce am inteles, in schimb, este ca ne place sa ne scarpinam de-a-ndoaselea. La ce le-o trebui neconventional, cand metodele conventionale sunt foarte bune si comode pentru noi, clientii? Dar sa trebem peste asta.
@Cint, mie mi se par ok premiile, doar n-or da la toate concursurile numai masini. Asta o fi d'ala fara masini. Ti se par de lepadat telefoanele LG KM900 Arena sau Nokia 5800 Xpress Music? Nu ca m-ar interesa ele, dar arata bine. Eu vreau sa castig laptopul.
Oricum, va multumesc pentru raspunsuri.
@Cint, mie mi se par ok premiile, doar n-or da la toate concursurile numai masini. Asta o fi d'ala fara masini. Ti se par de lepadat telefoanele LG KM900 Arena sau Nokia 5800 Xpress Music? Nu ca m-ar interesa ele, dar arata bine. Eu vreau sa castig laptopul.
Oricum, va multumesc pentru raspunsuri.
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
10 iulie 2009, 11:31:41
Sincer nu inteleg metoda de marketing aplicata de Vodafone in cazul de fata: Un ISP apeleaza la serviciile altui ISP se tipul SRL, pentru o campanie de marketing!
In fine ...
In fine ...
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
11 iulie 2009, 10:15:26
Confirm si eu: concursul e organizat de Vodafone:
Domnule Nitan,
Va multumim pentru increderea si timpul pe care le-ati acordat pentru a ne adresa aceasta solicitare.
Cu privire la solicitarea trimisa dorim sa va informam ca, incepand cu data de 26 iunie s-a lansat concursul online MyLuckyNumber.
Acesta se va desfasura in perioada 26 iunie ? 25 iulie si are la baza un mecanism foarte simplu: in momentul in care vizitati site-ul puteti sa va inscrieti cu numele, emailul si numarul de telefon (indiferent de operator) si sa alegeti 6 numere formate exclusiv din cifrele numarului propriu de telefon.
Pe 30 iulie va avea loc o tragere la sorti care va desemna castigatorii celor 5premii puse in joc (1 laptop EeePC si 4 telefoane). Mai multe detalii despre mecanism puteti afla din regulamentul oficial puteti gasi chiar la adresa specificata de catre dumneavoastra: http://myluckynumber.ro/regulament
In speranta ca aceste informatii va sunt de folos, va multumim si va stam in continuare la dispozitie pentru orice solicitare legata de serviciile noastre.
Va multumim pentru increderea si timpul pe care le-ati acordat pentru a ne adresa aceasta solicitare.
Cu privire la solicitarea trimisa dorim sa va informam ca, incepand cu data de 26 iunie s-a lansat concursul online MyLuckyNumber.
Acesta se va desfasura in perioada 26 iunie ? 25 iulie si are la baza un mecanism foarte simplu: in momentul in care vizitati site-ul puteti sa va inscrieti cu numele, emailul si numarul de telefon (indiferent de operator) si sa alegeti 6 numere formate exclusiv din cifrele numarului propriu de telefon.
Pe 30 iulie va avea loc o tragere la sorti care va desemna castigatorii celor 5premii puse in joc (1 laptop EeePC si 4 telefoane). Mai multe detalii despre mecanism puteti afla din regulamentul oficial puteti gasi chiar la adresa specificata de catre dumneavoastra: http://myluckynumber.ro/regulament
In speranta ca aceste informatii va sunt de folos, va multumim si va stam in continuare la dispozitie pentru orice solicitare legata de serviciile noastre.
Începător
8 mesaje
din 11/03/2009
16 iulie 2009, 10:12:30
Iata ca Vodafone s-a sesizat ca oamenilor nu le este clara paternitatea (sau maternitatea ) concursului si au pus info pe site-ul mare. Acum e clar pentru toata lumea
Începător
10 mesaje
din 14/04/2009
22 iulie 2009, 17:48:18
Eu am boala pe telefoanele astea care se vor laptopuri, dar nu sunt. Totusi, am boala pe ele datorita pretului mai mare decat al tunui laptop sau PC. Daca sunt gratis, n-as zice nu, dimpotriva.
M-am inscris si eu la concurs. Mi s-a pus pata pe LG KM900 Arena Live pe care-l au astia in concurs. Arata ca un iPhone si are 8 GB memorie. Daca stie ca iPhonul, nu mi-e clar. Urati-mi bafta
M-am inscris si eu la concurs. Mi s-a pus pata pe LG KM900 Arena Live pe care-l au astia in concurs. Arata ca un iPhone si are 8 GB memorie. Daca stie ca iPhonul, nu mi-e clar. Urati-mi bafta
Înapoi la Vodafone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.