image uploader pentru windows mobile
215 vizualizări
6 răspunsuri
Linkuri topic "image uploader pentru windows mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
43 mesaje
din 07/05/2009

exista un soft pentru windows mobile cu care sa se poata face upload la poze pe diferite servere? Unele nokia cu sistem simbian au incorporat a aceasta optiune...

MW Addicted
7606 mesaje
din 26/01/2006
35 aprecieri
30 iunie 2009, 13:51:54
Pai exista Opera

MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri

Chiar si cu PIE se poate.

Începător
43 mesaje
din 07/05/2009

cu opera nu merge. cel putin pe site-ul care imi trebuie mie: www.truefoto.com
la nokia aveam image upoader unde setam numele serverului si datele de login si apoi puteam uploada pozele direct in contul meu de pe site intr-unul din folderele pe care le-am creat in cont. exista asa ceva si pentru windows mobile?
la nokia aveam image upoader unde setam numele serverului si datele de login si apoi puteam uploada pozele direct in contul meu de pe site intr-unul din folderele pe care le-am creat in cont. exista asa ceva si pentru windows mobile?

MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri

eu un soft care face asta , e disponibil atat pe windows mobile cat si pe symbian , cauta pe google shozu sau ceva de genu
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...

Începător
43 mesaje
din 07/05/2009

da, l-am gasit. pare un soft interesant. daca mai stiti si altele postati aici

Începător
43 mesaje
din 07/05/2009

nu mai stie nimeni nici un soft din asta?
Înapoi la Software PocketPC
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.