JobsFinder-Cauta joburi in vremuri de criza

186 vizualizări
2 răspunsuri
autor subiect #1
marian2104
Începător
10 mesaje
din 19/04/2009
29 iunie 2009, 09:54:55
JobsFinder va ajuta sa cautati simultan joburi pe siteurile bestjobs.ro, myjob.ro, ejobs.ro si altele. JobsFinder este destinata persoanelor in cautarea unui job, firmelor de recrutare interesate de noile joburi aparute pe piata, companiilor sau departamentelor de resurse umane care monitorizeaza piata de joburi din tara;

Modulul de cautare simultana a joburilor pe siteurile de joburi; Este modulul principal al aplicatiei si contine motorul de cautare pe siteurile BestJobs.ro, eJobs.ro, MyJob.ro si altele.
Cautarea se poate face dupa unul sau mai multe filtre (criterii de cautare): cuvant cheie, locatie job, domeniu, tip job, perioada de adaugare. Filtrul utilizat la un moment dat poate fi salvat local si incarcat din nou cu ocazia unei alte operatii de cautare. Salvarea filtrelor va ajuta sa economisiti timp. Este suficient sa incarcati din lista un filtru definit anterior si puteti face direct cautarea.

Deschiderea si afisarea in browser a jobului selectat in lista. Dupa afisare paginii cu jobul selectat utilizatorul poate aplica direct la job. Bineinteles ca este necesar ca utilizatorul sa aiba un cont creat pe siteul respectiv si un CV valabil pentru a putea aplica la job.

Modulul de editare liste proprii de joburi. Editarea unei liste de joburi se face foarte simplu, utilizand "drag and drop" job din lista de cautare in lista proprie nou creata. Cand lista este completa, aceasta poate fi salvata cu un anumit nume pe calculatorul dumneavoastra. Fisierele cu joburi salvate pot fi copiate si deschise cu aplicatia JobsFinder de pe un alt computer. Utilizatorul isi poate crea propria lista de joburi, o poate salva local, iar mai tarziu, cand timpul ii permite, poate incarca lista salvata si poate aplica la joburile dorite.
Marcarea ca "Aplicat" pentru un job la care utilizatorul a aplicat in cadrul siteului; Aceasta functionalitate va ajuta sa stiti la ce joburi ati aplicat anterior si pentru care asteptati un raspuns din partea angajatorului.
Cautarea dupa o anumita expresie in lista de joburi; Va ajuta sa regasiti rapid, dupa o expresie, un anumit job in lista;
Filtrarea joburilor dupa companie; Dupa efectuarea operatiei de cautare sunt afisate si companiile care au publicat joburile. Utilizatorul poate selecta compania dorita, iar lista de joburi va fi filtrate asa incat poate vizualiza numai joburile companiei respective.
Suport in limba romana si limba engleza; In modul de Settings utilizatorul poate configure limba aplicatiei in engleza sau romana.
Design configurabil; Utilizatorul poate alege din modulul Settings tema dorita dintr-o lista de teme disponibile.

Update automat; JobsFinder va anunta de fiecare data cand apare o versiune noua si se poate updata automat, bineteles dupa confirmarea operatiei de update de catre utilizator. Este nevoie doar de conexiune la internet pentru a se putea efectua downloadul noii versiuni;

Cerinte Sistem: WindowsXP sau Vista,.NETFramework 2.0

http://sites.google.com/site/jobsfindersite/screenshots-1/JobsFinder_1.jpg

http://sites.google.com/site/jobsfindersite/screenshots-1/JobsFinder_2.jpg

http://sites.google.com/site/jobsfindersite/screenshots-1/JobsFinder_3.jpg

http://sites.google.com/site/jobsfindersite/screenshots-1/JobsFinder_4.jpg

http://sites.google.com/site/jobsfindersite/screenshots-1/JobsFinder_5.jpg

http://sites.google.com/site/jobsfindersite/screenshots-1/JobsFinder_6.jpg

http://sites.google.com/site/jobsfindersite/screenshots-1/JobsFinder_7.jpg

http://sites.google.com/site/jobsfindersite
Publicitate
Publicitate
#2
Charisteas
MW Addicted
898 mesaje
din 15/07/2005
29 iunie 2009, 10:20:25
Parca mai este un topic asemanator
#3
BLUE
MW Lurker
258 mesaje
din 10/01/2009
Opera Mini
29 iunie 2009, 11:29:56
Da,mai este. http://mobilewave.ro/forum/topic-4147.xhtml
Ce sa mai,e greu sa dai search.
Înapoi la Aplicații PC
Topicuri similare
whiteboy
acum 12 ani
21
563 vizualizări
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 12 ani
marian2104
Începător
Ultimul acum 12 ani
BLUE
MW Lurker
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 27% ⋅ 35
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 31
  • Laser frate! 50% ⋅ 65
Au votat 131 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.018⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!